Villa Estelle

Verkocht
Villa Estelle

Ref. TK608

Knokke – regio Duinenwater/centrum.

Bijzonder goed onderhouden en lichtrijke villa op een uitzonderlijk zonnig gelegen hoekperceel, rustig doch centraal gesitueerd binnen Knokke. Deze villa moet je beleven!!

Reeds bij betreden van brede inkomhal met natuurstenen vloer, maatwerk vestiairekasten en de dubbele glas/metaaldeur uitgevend op een deel van de leefruimte, ervaart men de huiselijke ziel die deze familiewoning uitstraalt. De leefruimte, badend in het daglicht, is ruim en cosy-open. Eén trede hoog situeert zich het gezellig salon met haar oude eikenhouten kerkvloer en de knusse inbouw-haard. Centraal staat de eethoek die uw gasten doet genieten van de klaarheid en de doorkijk-architectuur van de grote raampartij in de smaakvolle bureel / leesruimte.
(Be)leefkeuken. De keuken is gezellig en functioneel. Samen koken met de modernste toestellen, eten aan de ontbijthoek of aan de blauwe hardstenen tablet, of gewoon genieten van het aansluitend terras.
Praktisch. De villa is ook vooral praktisch en onderhoudsvriendelijk gebouwd en biedt o.a. een afzonderlijke wasplaats met achtertoegang tot de tuin en het avondterras, een bergzolder en een Eikenhouten outdoor werk/berghok voor noodzakelijke ‘tuinzaken’.

De bovenverdieping biedt haar bewoners maar liefst 4 slaapkamers en 2 badkamers. De master-bedroom is bijzonder groot en verschuilt haar eigen badkamer - met o.a. yacuzzi-bad en afzonderlijke douche - doorheen de grote maatwerk-dressing-kastenwand. De 2 voormalige kinderkamers genieten dan weer elke van hun eigen ‘Flamant-styled’ maatwerkkasten en burelen en delen een ‘originele’ badkamer met ligbad en dubbele lavabo.  De 4de kamer werd omgetoverd tot een extra dressing.

Terrasje doen… kan hier perfect èn ‘mee’ met de zon. De villa geniet maar liefst 3 terrassen, telkens om u te laten genieten van de zon op elk moment van de dag. Elektrische zonneluifels bieden het nodige schaduwcomfort en de gelijkvloerse rolluiken voor extra verduistering en veiligheid of als extra zonnewering voor de mindere zonneliefhebbers. Ontbijten aan de oostgerichte keuken, brunchen aan de zuidgerichte leefruimte of bureau en dineren in de gezellige westelijk gerichte tuinkamer… hier kan het allemaal.

De tuin is volledig omheind en voorzien van ‘animal & kids proof’ elektronisch gestuurde toegangen. Uw trouwe vriend(in) komt er niet of uit zonder uw toestemming.
Voor de sportliefhebbers is dit pareltje bijzonder leuk gelegen want op wandel- of fietsafstand bereikt men o.a. de sport oase, Lake Side Paradise (en het bijna voltooide bowling/karting complex) alsook – via de lokale sluippaadjes en achterweggetjes – de nabije strandbars en/of surf- en zeilclubs. De zee is dichter dan je denkt. En wie weet, binnenkort ook de 2de Golf…

Toch liever gemotoriseerd of een autoliefhebber ? Deze villa geniet een grote inpandige garage voor een grote wagen en veel extra’s + een grote aangelegde parking voor meerdere auto’s en een afzonderlijke eikenhouten ‘shed’ speciaal ontworpen voor uw golf clubcar of extra fietsen. Mogelijkheid tot het plaatsen van extra poort op de rooilijn.

Renovatie/behoud/onderhoud. De villa werd in de loop van haar relatief jong bestaan quasi jaarlijks aangepast om het comfort van haar bewoners te verbeteren en mee te zijn met haar tijd. Enkel de gezamelijke kinderbadkamer is hieraan kunnen ontsnappen doch makkelijk te personaliseren naar uw eigen smaak of indeling.

Ook energetisch werden er o.a. modernere toestellen geplaatst om thans een verdiend B-label te bezitten en haar bewoners te sparen van noodzakelijke wettelijke renovaties. 
Waarop nog wachten? Afspraak voor bezoek makkelijk via 050 760 760 of info@knokkehomes.be.
 

Algemeen
Transactie: Verkocht
Type: Villa
Open
Bouwjaar: 1992
Algemene staat: Instapklaar
Gerenoveerd in: 2018
Slaapkamer(s):4
Bewoonbare opp. m² : ca. 255
Totale opp. m² : ca. 586
Beschikbaar: Bij akte
Verdieping: 0
Energie
EPC ref.: 2578792
Indeling
Slaapkamer4
Keuken1
Badkamer2
Garage2
Woonkamer1
Eetkamer1
Bureau1
Terras3
Zolder1
Tuin1
Parkeerplaats4
Toilet2
Open haard1
Tuinhuis1
Wasplaats1
Inkomhal1
Nachthal1
Vestiaire1
Voorzieningen
Elektriciteit, Aardgas, Stadswater, Regenwater, Telefoon, Distributie, Riolering, Internet, Septische put
Stedebouwkundige details
Dagvaarding / herstelvordering: Nee
Vergunning: Ja
Bestemming: Woongebied
Voorkooprecht: Nee
Verkavelingsvergunning: Nee
Renovatieverplichting: Nee
Watertoets
Niet overstromingsgevoelig
Zone: Niet van toepassing
G-score A
P-score D

Had u graag meer informatie over dit vastgoed of zou u het graag bezoeken?

BEKIJK ALLE FOTO'S
DEEL DIT VASTGOED
Vindt u niet meteen wat u zoekt op deze website? Laat ons verder zoeken voor u. Wij houden u op de hoogte.
Houd me op de hoogte
Verkoop of verhuur uw vastgoed via Immo Knokke Homes.
U wilt een vastgoed verkopen of verhuren?
Knokke Homes biedt u een volledig gratis schatting van uw eigendom aan.
Gratis schatting
© Immo Knokke Homes - Algemene voorwaarden en privacybeleid - site by projectweb.be
Top

OOPS!

Zend dit vastgoed:

naar uzelf, een vriend(in), familie, ...