Villa Sunny Home: l'histoire se répète

€ 2.995.000
Villa Sunny Home: l'histoire se répète

Ref. TK672

Gebouwd in 1936 en stand gehouden tot 2022...om in 2022 en 2023 een complete en structurele monster-renovatie te mogen ondergaan om terug in haar volle glorie te mogen pronken op de hoek van de Bergdreef en de Kruindreef in hartje Duinbergen: de modernistische en historische Villa Sunny Home.

De villa geniet van verschillende toegangsmogelijkheden dankzij het duinlandschap waarop ze ooit mocht worden gebouwd. Via de inkom Kruindreef toegang tot de inkomhal met grote vestibule / bureel en een afzonderlijk gastentoilet. Combinatie van natuurstenen (kalksteen) vloeren en parket. Eenmaal binnen in de open leefruimte, geniet men een unieke lichtinval doorheen de vele ramen in de 3 open gevels. Een thuis…
De keuken op maat is kwalitatief-modern en toch “rustig” opgebouwd met op en top kwaliteitsmaterialen zoals o.a. Miele inbouwtoestellen, een Pristina-natuurstenen werkblad en spoeltafel, Quooker kraanwerk... mooie combo van functionaliteit en smaak.
Eethoek: aansluitend aan het keukenmeubilaire is een gezellige zitbank gecreëerd met het oog om er een gepaste eettafel aan te plaatsen om u en uw familie te laten genieten.
De leefruimte is royaal en biedt haar bewoners de perfecte mogelijkheid om er – naast de eetplaats - een groot zit- of TV salon in te voorzien zonder enige afbreuk te doen van ruimte en licht. Vloerverwarming alom in combinatie met extra ‘winter’-radiatoren.
Vanuit de keuken- en leefruimte toegang tot een gezellig, door groen omringd, terras met o.a. een ingenieuze buitendouche. De groenaanplantingen rondom worden periodiek voorzien van water dankzij het ge-automatiseerde bevloeiingssysteem.
Vaste parkethouten trap naar de verdieping.
De verdieping biedt haar bewoners maar liefst 4 prachtige slaapkamers waarvan 1 met een en-suite badkamer en een afzonderlijke 2de gastenbadkamer. Alle slaapkamers genieten een parkethouten vloer, ethernet en TV aansluiting, op maat gemaakte hang- en legkasten, en prachtig sfeerbehoudende authentieke radiatoren. De badkamers stralen pure luxe en rust uit: natuurstenen vloeren, mortex wanden en inloopdouches, op maat gemaakte meubilaire met natuurstenen lavabo’s en Italiaans inbouw-kraanwerk. Vooraan is een bijzonder groot terras die 2 zijden van de villa inneemt en waarvan men kan profiteren van de zon. Smaakvol gerenoveerd met oog voor detail zoals o.a. het behoud van de authentieke gevel-bloembak-houders die werden bewaard, alsook de historische dakrand werd ingenieus en vaktechnisch prachtig afgewerkt.
Via de Bergdreef toegang tot de grote garage waar alle technieken werden ondergebracht met o.a. een laadpaal voor elektrische voertuigen. Veiligheidsdeur als toegang tot de kelder waar o.a. aansluiting voor WM/DK is voorzien
Veiligheid
Uw veiligheid is gegarandeerd dankzij o.a. een geïntegreerd alarmsysteem met klavieren op elk niveau, camera-bewaking (Hikvision) rondom de woning, videophonie (ook boven), veiligheidsdeuren (ook in de kelder) en meerpuntssloten + inbraakwerende hang- en sluitwerk op de ramen en deuren.
Technisch / energetisch
Van F naar A:  energie stond centraal in deze renovatie en het loonde… van EPC F naar EPC A waardoor de Sunny Home werkelijk futureproof is voor de volgende generaties. De quasi nieuwbouwscore in een historisch pand werd bekomen dankzij o.a. doorgedreven isolatie, vloerverwarming gelijkvloers, hoogisolerend raamwerk en beglazing, dakisolatie, zonnepanelen, laadpaal, ventilatie, HR Top ketel, etc.

De “Sunny Home”: perfecte harmonie tussen geschiedenis en toekomst. Een droomhuis aan zee !
 

Algemeen
Transactie: Te koop
Type: Villa
Bouwjaar: 1936
Algemene staat: Gerenoveerd
Gerenoveerd in: 2023
Slaapkamer(s):4
Totale opp. m² : ca. 240
Beschikbaar: Bij akte
Verdieping: 0
K.I.: 1489
Energie
EPC ref.: 2861-65-1
Indeling
Slaapkamer4
Kelder1
Keuken1
Badkamer2
Garage1
Zijde Bergdreef
Woonkamer1
Bureau1
Terras2
Tuin1
Inkomhal1
Zijde Kruindreef
Nachthal1
Vestiaire1
Voorzieningen
Elektriciteit, Aardgas, Stadswater, Telefoon, Distributie, Alarm, Riolering, Internet, Domotica, Videofoon, Zonnepanelen, Vloerverwarming
Stedenbouwkundige details
Dagvaarding / herstelvordering: Nee
Vergunning: Ja
Bestemming: Woongebied
Voorkooprecht: Nee
Verkavelingsvergunning: Nee
Renovatieverplichting: Nee
Watertoets
Gevoeligheid: Niet overstromingsgevoelig
Zone: Niet van toepassing
G-score A
P-score A

Had u graag meer informatie over dit vastgoed of zou u het graag bezoeken?

BEKIJK ALLE FOTO'S
DEEL DIT VASTGOED
Vindt u niet meteen wat u zoekt op deze website? Laat ons verder zoeken voor u. Wij houden u op de hoogte.
Houd me op de hoogte
Verkoop of verhuur uw vastgoed via Immo Knokke Homes.
U wilt een vastgoed verkopen of verhuren?
Knokke Homes biedt u een volledig gratis schatting van uw eigendom aan.
Gratis schatting
© Immo Knokke Homes - Algemene voorwaarden en privacybeleid - site by projectweb.be
Top

OOPS!

Zend dit vastgoed:

naar uzelf, een vriend(in), familie, ...