Luxueus gerenoveerde koppelvilla vlakbij de Zeedijk in Duinbergen

Verkocht
Luxueus gerenoveerde koppelvilla vlakbij de Zeedijk in Duinbergen

Ref. TK569

Droomt u ook van een high-end gerenoveerde en harmonieus compleet gestoffeerde villa aan zee? Nood aan een rustgevende omgeving waar u instant kan genieten met uw familie en vrienden? Waar u ook buiten kan leven,  de gezonde zeelucht kan opsnuiven en uw voertuigen of hobbymateriaal veilig kan bergen?
Deze droomwoning heeft het allemaal… verscholen achter de klassiek wit geschilderde gevels van deze typische ‘Duinbergse villa', gelegen op een oude zeeduin, is een modern en uitermate sfeervolle woonparel verborgen. Aanbod inclusief meubilair en raamdecoratie.

De leefruimte: de royale open leef- en eetruimte straalt rust uit en nodigt uit tot culinair dineren, comfortabel keuvelen in het salon of gewoon genieten van de zon. Bij het openen (verbergen) van het brede schuifraam vooraan uitgevend op het terras, komt als het ware ‘buiten’ naar ‘binnen’ en omgekeerd. De gepatenteerde ‘Terrafloor’ (kalk-leem) met visueel zichtbare ingewerkte zeeschelpen voelt zacht aan en is clean-easy onderhoudbaar. Vloerverwarming. Alle selecte meubilair inclusief. De open trap vloeit naadloos over uit de Terrafloor en nodigt dan weer uit om de bovenverdieping te gaan ontdekken. 

Terras vooraan: groot en zonovergoten sierbetonnen terras met op maat gemaakte plantvakken, alle buitenvoorzieningen en inclusief het nodige relax- en eetmeubilair. Vanop dit zonovergoten terras is zelfs de zee zichtbaar doorheen de zijstraat van de Zeedijk... zo nabij is de zee!

De keuken: sfeervolle en compleet uitgeruste semi-open keuken, smaakvol en praktisch uitgevoerd met op maat gemaakte gepatineerde kasten, werkblad en geïntegreerde spoeltafel in zwarte carrelages en technisch uitgerust met alle nodige Siemens toestellen (inductievuur, vaatwas, koelkast/vries, combi-oven, etc..) voor uw culinaire beleving.

Tuinterras achteraan: vanuit het groot schuifraam in de keuken betreedt men het cosy terras achteraan, met een sierbetonnen vloerbekleding, witte ommuring en diverse groenaanplantingen. Onderhoudsvriendelijke afwerking. Toegang omheen de woning tot op de lager gelegen straat.

De slaapkamers zijn uitgevoerd met een meerlagen-parkethouten vloer, witgeschilderde wanden waar achter praktische ingemaakte kasten bergen. De oppervlaktes zijn nuttig ingedeeld en voldoende kasten zijn voorzien.

Slaapkamer 1-01: master bedroom: dubbel bed (180*200) + ingemaakte kasten + eigen badkamer 01
Slaapkamer 1-02: dubbel bed + eigen badkamer 02
Slaapkamer 1-03: kids room: stapelbed
Slaapkamer 2-04: dubbel bed (180*200) + extra zetelbed + badkamer 03 + toegang tot privaat dakterras

De badkamers sieren in hun eenvoud zonder afbreuk te doen aan het nuttige en functionele. De terracotta wand– en vloertegels accentueren hoe ‘less is more’ wederom rust creëert. De uniforme en kwalitatieve materiaalkeuze van o.a. muurbrede massieve wastafels, selectief kraanwerk, regendouches en de onzichtbare wandverwarming dragen bij aan een optimaal comfort en duurzaamheid.

Badkamer 1-01: (Master): dubbele lavabo – inloopdouche – toilet
Badkamer 1-02: lavabo – inloopdouche
Badkamer 2-03: lavabo – inloopdouche - toilet

Garage/sous la dune: via de elektrische sectionaalpoort, toegang tot de  praktische en ruime (verwarmde) garage in béton ciré met een aansluitende fietsenberging. Nuttige ruimte onder de trap.  Achter de plafondhoge wand en deuren, schuilt de trap, een praktische inloopdouche, afzonderlijk toilet met handwasser, een separate bergruimte en het technische lokaal met o.a. aansluiting voor WM/DK. Buitenparkeerruimte voor de garage.

Afwerking algemeen: de high-end afwerking is evenwaardig over alle niveaus en bijzonder sfeervol door o.a. de bewuste en doordachte keuze van dezelfde hoog kwalitatieve materialen waardoor elke ruimte naadloos overvloeit in de volgende ruimte en een uniek beleving wordt gecreëerd. Topklasse van een zeldzaam gezien niveau. Onopvallende doch aanwezige detail-elementen zoals o.a. afgeronde dagkanten en bezette trapleuningen, plintloze vloer/wandafwerking, plafondhoge invisidoors, aquasensa-verftechnische afwerking van de wanden, goed gebalanceerde kleur- en materiaalcombinaties en soms ook gewoon de ingenieuze “eenvoud”, maakt van deze voormalige vakantiewoning een unieke plaats.

Technisch: net zoals de afwerking alle aandacht verkreeg, werden ook de technieken doordacht en energiebewust gekozen. Zo genieten de bewoners o.a. van een HR Top CV ketel met afgifte – afhankelijk van de ruimtefunctionaliteit en warmtebehoefte – via vloerverwarming, vloer- of wandconvectoren en aangevuld met een unieke en vernieuwende elektrische wandverwarming in de sanitaire ruimtes. Elektrische ‘light domotica’ installatie met o.a. geschakelde sunscreens, “app-controled” temperatuurregeling, dimbare verlichting, sensorverlichting, geautomatiseerde poort, minimalistische ‘Zangra’-switches, alarm, etc.

Villa “Reflets dans l’eau”: uw warme thuis aan zee! 

Info exclusief via Knokke Homes: 050 760 760 of info@knokkehomes.be

Algemeen
Transactie: Verkocht
Type: Koppelvilla
Halfopen
Algemene staat: Instapklaar
Gerenoveerd in: 2022
Slaapkamer(s):4
Bewoonbare opp. m² : ca. 270
Beschikbaar: Bij akte
Verdieping: -99
K.I.: 1354
Energie
EPC ref.: 2664341
Indeling
Slaapkamer4
Kelder1
Keuken1
Badkamer3
Garage1
Woonkamer1
Terras3
Parkeerplaats1
Wasplaats1
Douche1
CV Ruimte1
Nachthal2
Fietsenberging1
Voorzieningen
Elektriciteit, Aardgas, Stadswater, Telefoon, Distributie, Riolering, Internet, Domotica, Vloerverwarming
Stedenbouwkundige details
Dagvaarding / herstelvordering: Nee
Vergunning: Ja
Bestemming: Woongebied
Voorkooprecht: Nee
Verkavelingsvergunning: Nee
Renovatieverplichting: Nee
Watertoets
Gevoeligheid: Niet overstromingsgevoelig
Zone: Niet van toepassing
G-score A
P-score A

Had u graag meer informatie over dit vastgoed of zou u het graag bezoeken?

BEKIJK ALLE FOTO'S
DEEL DIT VASTGOED
Vindt u niet meteen wat u zoekt op deze website? Laat ons verder zoeken voor u. Wij houden u op de hoogte.
Houd me op de hoogte
Verkoop of verhuur uw vastgoed via Immo Knokke Homes.
U wilt een vastgoed verkopen of verhuren?
Knokke Homes biedt u een volledig gratis schatting van uw eigendom aan.
Gratis schatting
© Immo Knokke Homes - Algemene voorwaarden en privacybeleid - site by projectweb.be
Top

OOPS!

Zend dit vastgoed:

naar uzelf, een vriend(in), familie, ...