Exclusieve 274 m2 grote mezzanine op de 7de verdieping met frontaal zeezicht vanuit beide niveaus.

Verkocht
Exclusieve 274 m2 grote mezzanine op de 7de verdieping met frontaal zeezicht vanuit beide niveaus.
Ref. 431/71 Duinrésidence

Knokke Duinbergen - Duinrésidence. Nieuwbouw Mezzanine op verdieping 7 en 7+.
Indeling: Level 07: inkom met vestiairekast. Breed uitgestrekte leef- en eetruimte uitgevend vooraan op terras over de volle breedte. Frontaal vergezicht op strand en zee. Moderne open keuken, volledig ingericht en aansluitend een praktische bijkeuken/berging. Binnentrap naar level 7+. Nachthall met afzonderljik gastentoilet. 2 Slaapkamers voor dubbel bed, beide uitgevend op terras achteraan en elk met eigen badkamer. Level 07+: 2  bureelruimtes (of hobby-ruimtes/slpk...) met adembenemend uitzicht doorheen de 2 verdieping hoge ramen. 3de slaapkamer verscholen achter de dressing dressing en aansluitend een grote badkamer voor o.a. ligbad, douche, dubbele lavabo en toilet. Variaties tot creatie van ev. 4/5de kamer/uitbreiding e.d. bespreekbaar.

Deze exclusieve mezzanine maakt deel uit van het iconische gebouw 'Duinrésidence' die sinds 1936 staat te pronken op de hoek van de zeedijk en de Leeuwerikenlaan. In de komende periode 2021-2024 wordt - met behoud van o.a. de typische gevel en toren - een nieuw hoog exclusieve residentie gebouwd die dé landmark van Duinbergen wordt. Haar nieuwe bewoners zullen kunnen genieten van een hoogwaardige afwerking dankzij de royale voorzien budgetten voor de afwerking, inclusief maatwerk binnenschrijnwerk, een energiebewust verblijf en een hedendaags technische performante uitrusting  om u zorgeloos te laten genieten van de unieke Knokse kust en de gezellige ambiance van Duinbergen. Ondergronds (tot -2) is er de mogelijkheid om een garagebox afzonderlijk aan te kopen.

De verkoop is met groot succes gestart en de kopers genieten alle garanties van de Wet Breyne. De professionele bouwheer met jaren ervaring in o.a. Knokke, heeft zich hierbij laten omringen door deskundige en gedreven professionals voor zowel het architecturaal, bouwtechnisch , juridische en commercieel kader. De Duinrésidence is Uw aandacht zeker waard en klaar voor een mooie toekomst !

Alle info, planinzage, lastenboeken en detailinformatie verkrijgbaar via ons nabijgelegen kantoor. Wij kijken alvast vanuit ons kantoor te Duinbergen dagelijks mee naar deze uitzonderlijke evolutie... kijk gerust mee, we helpen u graag vrijblijvend verder.

Algemeen
Transactie: Verkocht
Type: Duplex
Gesloten
Nieuwbouw: Ja
Bouwjaar: 2024 (1936)
Algemene staat: Luxe afwerking
Slaapkamer(s):3
Bewoonbare opp. m² : 247
Totale opp. m² : 274
Beschikbaar: 2024
Verdieping: 7
Lift: Ja
Indeling
Slaapkamer3
Keuken1
Badkamer3
Woonkamer1
Bureau2
Terras2
Berging1
Toilet3
Dressing1
Inkomhal1
Nachthal2
Vestiaire1
Voorzieningen
Elektriciteit, Aardgas, Stadswater, Telefoon, Distributie, Riolering, Airco, Internet, Videofoon, Vloerverwarming, Warmtepomp
Stedebouwkundige details
Dagvaarding / herstelvordering: Nee
Vergunning: Ja
Bestemming: Woongebied
Voorkooprecht: Nee
Verkavelingsvergunning: Nee
Watertoets
Niet overstromingsgevoelig
Zone: Niet van toepassing

Had u graag meer informatie over dit vastgoed of zou u het graag bezoeken?

Vindt u niet meteen wat u zoekt op deze website? Laat ons verder zoeken voor u. Wij houden u op de hoogte.
Houd me op de hoogte
Verkoop of verhuur uw vastgoed via Immo Knokke Homes.
U wilt een vastgoed verkopen of verhuren?
Knokke Homes biedt u een volledig gratis schatting van uw eigendom aan.
Gratis schatting
© Immo Knokke Homes - Algemene voorwaarden en privacybeleid - site by projectweb.be
Top

OOPS!

Zend dit vastgoed:

naar uzelf, een vriend(in), familie, ...