Charmante en bijzonder rustig gelegen "Mas Les Lionnes" op 9.619 m2 met o.a. (oude) wijngaarden, gîte en zwembad.

Verkocht
Charmante en bijzonder rustig gelegen "Mas Les Lionnes" op 9.619 m2 met o.a. (oude) wijngaarden, gîte en zwembad.

Ref. TK613 - Les Lionnes

Knokke Homes biedt exclusief - voor haar Knokse eigenaars - deze prachtige en bijzonder rustig gelegen "Mas Les Lionnes" te koop aan op een aanééngesloten terrein van maar liefst 9.619 m2, gelegen in de Provence, Vaucluse, op 5 minuten van Gigondas, aan de voet van Les Dentelles de Montmirail (uitloper van de Mont Ventoux).

De authentieke stenen boerderij werd gerestaureerd en biedt nu ongeveer 220m ² aan nuttige woonoppervlakte 'onder dak', verdeeld in twee afzonderlijke maar communicerende delen. Het "woning - gedeelte" bestaat gelijkvloers uit een inkomhal met trap, afzonderlijk toilet, volledig uitgeruste keuken, een afzonderlijke eetkamer, een gezellige woonkamer met open haard en uitgevend op groot zuidgericht terras onder de fenomenale plataan! Op de verdieping bevinden zich maar liefst drie slaapkamers en twee badkamers. Het "gïte - gedeelte" bestaat over de 2 verdiepingen uit resp. een woon- en zitkamer, een ingerichte keuken, twee mooie slaapkamers, twee badkamers en 2 toiletten. Beide volumes mogen eventueel worden samengevoegd tot 1 grote villa-boerderij indien gewenst. Gerestaureerd en gerenoveerd met o.a. behoud van de originele ruimte-oppervlaktes en behoud van gedeeltelijk oude materialen zoals  de 'tomettes' en de originele stenen uit de achterliggende rivier, in combinatie met nieuwere en modernere materialen en technieken - zoals airconditioning (alle slaapkamers!) - ter comfortverbetering. Grote bijgebouwen, overdekte carports en technisch lokaal. Verwarmd (warmtepomp) zwembad (met rolluik) van. 11,5 op 5 met Travertin afwerking. Omheinde oppervlakte met toegangspoort (manueel / kabels voor videophonie liggen klaar). Privacy gegarandeerd. De Mas en haar bijgebouwen zijn gelegen op enige afstand van de lokale weg, gescheiden door o.a. een 'eigen' oude wijngaard (Grenache) waardoor de toegangsweg / grindweg loopt tot de ingangspoort aan de Mas. De druivelaars in de wijngaard zijn echter uitgebloeid en aan vervanging toe om er een wijnproductie te kunnen starten. De overige weilanden herbergen dan weer enkele olijfbomen waarvan een eigen productie wordt geoogst. Dankzij de blinde Noordgevel zijn het terras en het zwembad goed beschut tegen de "Mistral". Achter de Mas bevindt zich een mooi licht bebost gebied en kronkelt het riviertje "L'Ouvèze" zich vrolijk doorheen dit wondermooi en rustig landschap.

"Mas Les Lionnes": rust en privacy en toch slechts 3 km verwijderd van het dorpje 'Sablet' en slechts 10 km verwijderd van Orange of Vaison de Romaine waar alle faciliteiten en grotere supermarkten aanwezig zijn. De boerderij bevindt zich quasi exact op 1.000 km van Knokke. Technisch: drinkbaar water via de gemeente, bovengrondse openbaar elektriciteitsnet (EDF) en gas op flessen (gasfornuis in de keuken). De oude waterput moet gereinigd worden om terug in gebruik te kunnen nemen.

Nederlands & Frans sprekende eigenaars, woonachtig in Knokke - meer info of een informatiegesprek over deze eigendom ? Contacteer Knokke Homes vrijblijvend op 050 760 70 of mail bart@knokkehomes.be. U wordt geholpen!
 

Algemeen
Transactie: Verkocht
Type: Villa
Open
Algemene staat: Instapklaar
Slaapkamer(s):5
Bewoonbare opp. m² : ca. 220
Totale opp. m² : ca. 9619
Beschikbaar: Bij akte
Verdieping: -99
Indeling
Slaapkamer5
Zwembad1
11 m op 5 m - verwarmd via warmtepomp
Keuken2
Badkamer4
Woonkamer2
Terras2
Tuin1
Parkeerplaats2
Toilet3
Open haard1
Tuinhuis1
Inkomhal2
Carport1
Voorzieningen
Elektriciteit, Stadswater, Telefoon, Distributie, Riolering, Airco, Internet, Warmtepomp
Stedenbouwkundige details
Vergunning: Ja
Bestemming:
Voorkooprecht: Nee
Renovatieverplichting: Nee
Watertoets
Gevoeligheid:
Zone:
G-score
P-score

Had u graag meer informatie over dit vastgoed of zou u het graag bezoeken?

BEKIJK ALLE FOTO'S
DEEL DIT VASTGOED
Vindt u niet meteen wat u zoekt op deze website? Laat ons verder zoeken voor u. Wij houden u op de hoogte.
Houd me op de hoogte
Verkoop of verhuur uw vastgoed via Immo Knokke Homes.
U wilt een vastgoed verkopen of verhuren?
Knokke Homes biedt u een volledig gratis schatting van uw eigendom aan.
Gratis schatting
© Immo Knokke Homes - Algemene voorwaarden en privacybeleid - site by projectweb.be
Top

OOPS!

Zend dit vastgoed:

naar uzelf, een vriend(in), familie, ...