Sea Views Playa Paraiso

Sea Views Playa Paraiso
Ref. TK ES LF

Spanje - Costa Calida (Murcia) - Playa Paraiso (Mar Menor) - rechtstreekse aankoop van de bouwheer !

Project: “Los Flamencos” verwijst naar zijn unieke ligging: 1ste lijn zeezicht vooraan en naast de beschermde zoutmeren “Salinas de Marchamalo” waar men o.a. flamingo’s kan bewonderen. De Residentie biedt haar bewoners mooi en smaakvol afgewerkte twee of drie slaapkamer-appartementen met één of twee grote terrassen, 2 badkamers en één ondergrondse parking inclusief. Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse private berging. In de Residentie is ook voorzien van o.a. een spa, WiFi zaal, gourmetzaal, fietsparkeerplaatsen...

Appartementen: de appartementen zijn goed doordacht, praktisch en onderhoudsvriendelijk ingericht en worden volledig afgewerkt opgeleverd, inclusief o.a. ingemaakte kasten, instapklare badkamers, een ingerichte keuken en een keramisch (parketmotief)verhard terras. Sommige (dak) appartementen genieten zelfs twee terrassen (met jacuzzi) en een exclusief zicht op 2 zeeën en het naastliggend natuurgebied met haar zoutmeren/flamingo’s… pure luxe en genot.

Domein: Het privaat domein wordt voor de residentie ingericht met o.a. typische mediterrane  groenaanplantingen, een vogelobservatie-hut met zicht op de Salinas, vele sportaccommodaties, sanitaire en een prachtig 300m2 groot zwembad. Vanuit het domein rechtstreeks toegang naar het strand Playa Paraiso en wandel- en fietspaden doorheen het reservaat tot aan La Manga (en verder).

Regio & Omgeving: De regio biedt echt alle faciliteiten: sportievelingen kunnen er probleemloos genieten van alle watersporten (zeilen/surf & kite/diepzeeduiken...), tennissen (of Padèl), paardrijden, golf, wandelen, fietsen, mountainbike, etc.. Natuurliefhebbers kunnen er o.a. genieten van o.a. de Salinas en het prachtige nabijgelegen Natuurreservaat Calblanque (ook voor de strandliefhebbers een aanrader!). Verse vis kopen of lekker dineren op de zeedijk met zicht op zee kan dan weer de 'hoek om' in het pittoreske vissersdorpje Cabo de Pales... Of toch liever lokale marktjes bezoeken en , proeven van streekeigen gerechten... het kan. Ook cultuur- en historie-liefhebbers zullen o.a. het nabij gelegen Cartagena & de hoofdstad Murcia zeker kunnen appreciëren... kortom: de regio is veel rijker aan faciliteiten dan je zou vermoeden. Zeker de moeite waard om het zelf te gaan beleven !

Transport/bereikbaarheid: via de airports Alicante of Murcia en sinds kort op slechts 35 min rijden op Corvera Airport Murcia. Binnenkort ook via TGV wordt Murcia bereikbaar.

Info & Bezoek: Meer weten over dit uniek project, de ligging & de vele mogelijkheden ? Contacteer ons, we ontvangen u graag vrijblijvend voor alle detailinformatie … hier aan de Belgische Kust of ter plaatse aan de Spaanse Costa waarbij u vrijblijvend begeleid wordt door onze Belgisch (Nl/Fr/Eng)– Spaanse relaties.
 

Algemeen
Transactie: Te koop
Type: Appartement
Nieuwbouw: Ja
Bouwjaar: 2021
Algemene staat: Instapklaar
Verdieping: 0
Lift: Ja
Indeling
Voorzieningen
Telefoon, Riolering, Airco, Internet, Videofoon
Stedebouwkundige details
Dagvaarding / herstelvordering: Nee
Vergunning: Ja
Bestemming: Woongebied
Voorkooprecht: Nee
Verkavelingsvergunning: Nee
Watertoets
Zone:

Had u graag meer informatie over dit vastgoed of zou u het graag bezoeken?

Vindt u niet meteen wat u zoekt op deze website? Laat ons verder zoeken voor u. Wij houden u op de hoogte.
Houd me op de hoogte
Verkoop of verhuur uw vastgoed via Immo Knokke Homes.
U wilt een vastgoed verkopen of verhuren?
Knokke Homes biedt u een volledig gratis schatting van uw eigendom aan.
Gratis schatting
© Immo Knokke Homes - Algemene voorwaarden en privacybeleid - site by projectweb.be
Top

OOPS!

Zend dit vastgoed:

naar uzelf, een vriend(in), familie, ...