Mooi duplex dakappartement van ca. 95 m2 + ca. 30 m2 terras in een kleinere residentie op een centrale ligging te Knokke.

€ 995.000
Mooi duplex dakappartement van ca. 95 m2 + ca. 30 m2 terras in een kleinere residentie op een centrale ligging te Knokke.
Ref. TK482

Indeling: inkomhal. Afzonderlijk gastentoilet. Woonkamer met een halfopen keuken en uitgevend vooraan op grote ramen en terrasje. Veel daglicht. Parkethouten vloer in combinatie met natuursteen. Functionele keuken met o.a. inductie-bekkens, inbouw vaatwas, oven en koelkast. Via de nachthal toegang tot de badkamer met inloopdouche en lavabo en de grote slaapkamer voor dubbel bed met een aansluitend terrasje. Verscholen achter een praktische schuifwandkast in de leefruimte, bevindt zich de private binnentrap naar verdieping 04: overloop met ingemaakte deco/boekenkast. 2de slaapkamer voor dubbel bed met aansluitende – vernieuwde – 2de badkamer met grote inloopdouche en lavabo. Ca. 30 m2 groot uitzonderlijk dakterras - zuidoost georiënteerd - met zicht op zee en een mooi open vergezicht over pleintje van de ‘Leopoldlaan’. Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich de private berging met o.a. aansluiting voor WM/DK. VME: beheer door mede-eigenaar en permanente bewoner van de residentie – slechts 3 wooneenheden. Technisch/energie: nutsvoorzieningen: elektriciteit (dag/nacht teller) en private koudwatermeter. Warmwater via boiler in appartement op 03. PVC ramen met dubbele beglazing.

Deze mooie duplex biedt u de moeilijk vindbare combinatie van een mooi en functioneel woon- of vakantie-appartement, lage lasten, permanente bewoning, centrale ligging (Lippenslaan bereikbaar doorheen de galerij) met een uitzonderlijk zonnig terras én zelfs zicht op de zee ! Bezoek en info via 050 760 760 of info@knokkehomes.be

Algemeen
Transactie: Te koop
Type: Appartement
Bouwjaar: 1981
Slaapkamer(s):2
Bewoonbare opp. m² : 95
Totale opp. m² : 125
Verdieping: 34
Energie
EPC ref.: 1961135
Indeling
Slaapkamer2
Keuken1
Badkamer2
Woonkamer1
Terras1
Voorzieningen
Elektriciteit, Stadswater, Telefoon, Distributie, Riolering, Internet, Parlofoon
Stedebouwkundige details
Dagvaarding / herstelvordering: Nee
Vergunning: Ja
Bestemming: Woongebied
Voorkooprecht: Nee
Verkavelingsvergunning: Nee
Watertoets
Niet overstromingsgevoelig
Zone: Niet van toepassing

Had u graag meer informatie over dit vastgoed of zou u het graag bezoeken?

Vindt u niet meteen wat u zoekt op deze website? Laat ons verder zoeken voor u. Wij houden u op de hoogte.
Houd me op de hoogte
Verkoop of verhuur uw vastgoed via Immo Knokke Homes.
U wilt een vastgoed verkopen of verhuren?
Knokke Homes biedt u een volledig gratis schatting van uw eigendom aan.
Gratis schatting
© Immo Knokke Homes - Algemene voorwaarden en privacybeleid - site by projectweb.be
Top

OOPS!

Zend dit vastgoed:

naar uzelf, een vriend(in), familie, ...