Exclusief "full floor" nieuwbouw appartement met frontaal zeezicht

€ 3.670.000
Exclusief "full floor" nieuwbouw appartement met frontaal zeezicht

Ref. TK717

EExclusieve, ca. 230 m2 groot nieuwbouw appartement (volledige plateau) op de Zeedijk met een unieke breedte van ca. 12m en verschillende terrassen op de zesde verdieping van de residentie Wagram, een top project met eerste lijn zeezicht te Duinbergen.

Indeling cfr. plan: inkomhal met afzonderlijke vestibule met gastentoilet. Royale en uitzonderlijke ca. 12m brede leef- en eetruimte vooraan uitgevend op het terras met frontaal zeezicht doorheen de panoramische raampartijen. Grote open ingerichte keuken met kookeiland (zicht op zee !). Verscholen in de keukenwand toegang tot een grote bijkeuken en berging met o.a. technieken, aansluiting WM/DK en stockage. Plafondhoge deuren. Nachthall met afzonderlijk nachttoilet. 4 Slaapkamers, telkens voor dubbel bed en extra kastruimte. 2 Slaapkamers genieten een ensuite bad/douchekamer met toilet, de overige 2 slaapkamers delen een gemeenschappelijke douchekamer met inloopdouche en dubbele lavabo. Alle slaapkamers delen het groot zuidgericht terras achteraan. Een absolute parel aan de Knokse Kust ! Verder beschikt het appartement over een grote ondergrondse private berging en 8 horizontale fietsplaatsen in de gemeenschappelijke fietsenberging. Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse dubbele garagebox rechtstreeks toegankelijk via de autolift. 

Het gebouw wordt door vakmensen op traditionele wijze opgetrokken, geëquipeerd met de modernste energiezuinige technieken en de afwerking van de appartementen is van zeer hoge kwaliteit, resulterend in een exclusieve uitstraling die voldoet aan de stoutste verwachtingen van een select cliëntèle voor dergelijke uitzonderlijk vastgoed.

Technisch is dit prachtig appartement voorzien van de meest moderne en energiezuinige installaties cfr. de EPB wetgeving: individueel meetbare nutsvoorzieningen (water en elektriciteit), een ventilatiesysteem type D met geïntegreerd kanaalsysteem en het 'neusje van de zalm' energiezuinig (vloer) verwarmingssysteem via geo-thermische warmtepomp. Verdere details zijn te lezen in het verkooplastenboek verkrijgbaar via info@knokkehomes.be.

Qua afwerking geniet u van een hoge kwaliteit en profiteert u van een ruime keuze aan materialen en budgetten om uw te personaliseren in o.a.: vloerbedekking, wandbekleding, binnendeuren, keukeninrichting, sanitair, enz. U beslist uiteindelijk hoe dit pareltje eruit zal zien ! Afhankelijk van de bouwfase, geniet U van gepersonaliseerde interieur-trajecten onder streng toezicht van o.a. architect en bouwheer.

Fiscaal interessante belegging / gesplitst (grond/constructie) aankoopregime en vrij van aanvullende nieuwbouwkosten. Vrijstelling van 5 jaar onroerende voorheffing wegens gunstig energielabel !
De Wagram is ongetwijfeld een prima belegging en een welverdiende investering om u en uw naasten rust, luxe en comfort te laten genieten op een toplocatie en met de zee als vaste 'partner'.

Wenst u meer gedetailleerde informatie, bezoek, planinzage of een bezoek aan de showrooms en/of een modelappartement... aarzel niet en contacteer ons team, we kennen het project, de mensen.... en helpen u graag vrijblijvend verder.

Algemeen
Transactie: Te koop
Type: Appartement
Gesloten
Nieuwbouw: Ja
Bouwjaar: 2024
Algemene staat: Nieuwe staat
Slaapkamer(s):4
Bewoonbare opp. m² : ca. 231.07
Totale opp. m² : ca. 231.07
Beschikbaar: 2025
Verdieping: 6
Lift: Ja
Indeling
Slaapkamer4
Kelder1
Keuken1
Badkamer3
Garage1
Dubbele box - mogelijkheid tot aankoop na voltooiing
Woonkamer1
Ca.12m breed !
Terras2
Berging1
Toilet1
Afzonderlijk gastentoilet
Toilet3
Nachttoilet + 2 in de badkamers
Inkomhal1
Nachthal1
Vestiaire1
Fietsenberging1
Voorzieningen
Elektriciteit, Stadswater, Telefoon, Distributie, Riolering, Internet, Videofoon, Vloerverwarming, Warmtepomp
Stedenbouwkundige details
Dagvaarding / herstelvordering: Nee
Vergunning: Ja
Bestemming: Woongebied
Voorkooprecht: Nee
Verkavelingsvergunning: Nee
Renovatieverplichting: Ja
Watertoets
Gevoeligheid: Niet overstromingsgevoelig
Zone: Niet van toepassing
G-score A
P-score A

Had u graag meer informatie over dit vastgoed of zou u het graag bezoeken?

BEKIJK ALLE FOTO'S
DEEL DIT VASTGOED
Vindt u niet meteen wat u zoekt op deze website? Laat ons verder zoeken voor u. Wij houden u op de hoogte.
Houd me op de hoogte
Verkoop of verhuur uw vastgoed via Immo Knokke Homes.
U wilt een vastgoed verkopen of verhuren?
Knokke Homes biedt u een volledig gratis schatting van uw eigendom aan.
Gratis schatting
© Immo Knokke Homes - Algemene voorwaarden en privacybeleid - site by projectweb.be
Top

OOPS!

Zend dit vastgoed:

naar uzelf, een vriend(in), familie, ...

OPEN-WERF DAG

Residentie Duinbergen - Zaterdag 27/07/24 van 11u tot 15u00

Hoek Zeedijk & Meerlaan Albertstrand - 8300 Knokke-Heist

Nog twee top-appartementen beschikbaar in deze nieuwbouwresidentie