Zeedijk 420,
8301 Knokke-Heist
+32 (0)50 760.760
Zeedijk 673,
8300 Knokke-Heist

Magnifiek hoekappartement met vier slaapkamers in de residentie Cap Horn


Ontdek dit prachtige hoekappartement op de vierde verdieping van de moderne residentie Cap Horn op de zeedijk in Duinbergen, waar luxe en comfort perfect samenkomen. Dit fraaie appartement biedt vier ruime slaapkamers en drie moderne badkamers, waardoor deze zich makkelijk leent als zowel gezins- als vakantiewoning.

In de inkomhal is het gastentoilet, een vestiaire en een handige bergruimte met aansluiting voor was- en droogmachine. De lichtrijke leefruimte, met een gezellige living en eetplaats, biedt directe toegang tot de zonovergoten terrassen. Geniet van het adembenemende frontale zeezicht en het schitterende uitzicht op het Willemspark, de ideale setting om te ontspannen. Aansluitend vindt u de half-open, volledig uitgeruste keuken, die uitnodigt tot culinaire creaties.

Het appartement beschikt over vier slaapkamers, waarvan de vierde kamer met frontaal zeezicht moduleerbaar is en kan worden gebruikt om de living uit te breiden. Daarnaast zijn er drie stijlvolle badkamers.

Verder biedt het appartement een privatieve kelder en is er een gemeenschappelijke fietsenberging beschikbaar. Er is de mogelijkheid om meerdere garageboxen in het gebouw aan te kopen.

Dit is één van de weinige opportuniteiten waar zowel een frontaal zeezicht, open zicht op groen en namiddagzon gecombineerd zijn in een stijlvolle nieuwbouwresidentie met voldoende ruimte. Wacht dus niet langer en neem snel contact met ons op voor een bezoek aan dit unieke appartement !

Info en vrijblijvend bezoek kan via 050 760 760
Te koop Appartement
Ref.: TK858
Prijs: € 2.886.000
Bouwjaar: 2020
Alg. staat: Nieuwe staat
Aantal slaapkamers: 4
Bewoonbare opp.: 156 m²
Beschikbaar: Bij akte
Verdieping: 4
Lift: Ja
K.I.: 1801
EPC: 100
Indeling:
Slaapkamer4
Kelder1
Keuken1
Badkamer3
Garage1
Woonkamer1
Eetkamer1
Terras1
Berging1
Toilet3
Inkomhal1