Zeedijk 420,
8301 Knokke-Heist
+32 (0)50 760.760
Zeedijk 673,
8300 Knokke-Heist

Prachtig mezzanine-appartement in Residentie Hampton Beach in Duinbergen


Prachtige mezzanine van ca. 215 m2 en een breedte van 6m80 in de nieuwbouwresidentie Hampton Beach, uitstekend gelegen in de Engelsestraat vlakbij de zeedijk en de zeilclub in Duinbergen.

Indeling op de zesde verdieping : inkom met gastentoilet, vestiairekast en berging. Royale en brede leefruimte, uitzonderlijk belicht door de grote raampartijen van de mezzanine, vooraan uitgevend op het Zuidgerichte terras met open zicht over de villa's. Achteraan bevindt zich de grote open ingerichte keuken met eiland (natuursteen werkblad) en toegang tot het achterterras.

Op de zevende verdieping bevinden zich de drie ruime slaapkamers. De master bedroom met en-suite douchekamer, de gastenkamer voor dubbel bed en de mezzanine-kamer afsluitbaar met schuifdeur en voorzien van een open dressing en een aparte douchekamer waar ook een aansluiting is voor WM/DK. Op de nachthal is een derde badkamer, voorzien van ligbad, toilet en wastafel. De zevende verdieping is ook bereikbaar via de gemeenschappelijke lift.

De afwerking van dit specifieke appartement is van zeer hoge kwaliteit en de gebruikte materialen zijn zorgvuldig uitgekozen om perfect te passen in het uitzonderlijke interieur. Zo werden alle maatkasten uitgevoerd in barnwood en werd in het leefgedeelte  een vloer in kalkpleister voorzien. Dezelfde uitvoering werd hierbij doorgetrokken op de trap naar de mezzanine-verdieping waardoor alles samenvloeit in één harmonieus geheel die zorgt voor licht en rust. Verder werd er bewust gekozen voor zonnewerend glas aan de zuidzijde en zijn er elektrisch bedienbare stores. Op de bovenverdieping is er parket voorzien en in de badkamers werd het meubilair uitgevoerd in notelaar en ruwe eik.

Technisch is dit prachtig appartement voorzien van de moderne en energiezuinige installaties : individueel meetbare nutsvoorzieningen (water, gas en elektriciteit), een ventilatiesysteem type D met geïntegreerd kanaalsysteem en de condenserende gaswandketel, handig opgeborgen in de technische ruimte. Het appartement is tevens voorzien van airconditioning, apart bedienbaar per ruimte.

Bij dit top- appartement hoort een private kelder met fietshaken en er is de mogelijkheid om een dubbele garagebox (via autolift) in het gebouw aan te kopen. Contacteer ons op het nr 050/760.760 voor alle info en vrijblijvend bezoek.
 
Te koop Duplex
Ref.: TK851
Prijs: € 1.995.000
Bouwjaar: 2020
Alg. staat: Instapklaar
Aantal slaapkamers: 3
Totale opp.: 230 m²
Bewoonbare opp.: 215 m²
Beschikbaar: bij oplevering
Verdieping: 6
Lift: Ja
EPC: 37
Indeling:
Slaapkamer3
Kelder1
Keuken1
Badkamer3
Garage2
Woonkamer1
Terras2
Berging2
Toilet2
Inkomhal1