Zeedijk 420,
8301 Knokke-Heist
+32 (0)50 760.760
Zeedijk 673,
8300 Knokke-Heist

Exclusief "full floor" nieuwbouw appartement met frontaal zeezicht


Exclusieve, ca. 230 m2 groot nieuwbouw appartement (volledige plateau) op de Zeedijk met een unieke breedte van ca. 12m en verschillende terrassen op de zesde verdieping van de residentie Wagram, een top project met eerste lijn zeezicht te Duinbergen.

Indeling cfr. plan: inkomhal met afzonderlijke vestibule met gastentoilet. Royale en uitzonderlijke ca. 12m brede leef- en eetruimte vooraan uitgevend op het terras met frontaal zeezicht doorheen de panoramische raampartijen. Grote open ingerichte keuken met kookeiland (zicht op zee !). Verscholen in de keukenwand toegang tot een grote bijkeuken en berging met o.a. technieken, aansluiting WM/DK en stockage. Plafondhoge deuren. Nachthall met afzonderlijk nachttoilet. 4 Slaapkamers, telkens voor dubbel bed en extra kastruimte. 2 Slaapkamers genieten een ensuite bad/douchekamer met toilet, de overige 2 slaapkamers delen een gemeenschappelijke douchekamer met inloopdouche en dubbele lavabo. Alle slaapkamers delen het groot zuidgericht terras achteraan. Een absolute parel aan de Knokse Kust ! Verder beschikt het appartement over een grote ondergrondse private berging en 8 horizontale fietsplaatsen in de gemeenschappelijke fietsenberging. Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse dubbele garagebox rechtstreeks toegankelijk via de autolift. 

Het gebouw wordt door vakmensen op traditionele wijze opgetrokken, geëquipeerd met de modernste energiezuinige technieken en de afwerking van de appartementen is van zeer hoge kwaliteit, resulterend in een exclusieve uitstraling die voldoet aan de stoutste verwachtingen van een select cliëntèle voor dergelijke uitzonderlijk vastgoed.

Technisch is dit prachtig appartement voorzien van de meest moderne en energiezuinige installaties cfr. de EPB wetgeving: individueel meetbare nutsvoorzieningen (water en elektriciteit), een ventilatiesysteem type D met geïntegreerd kanaalsysteem en het 'neusje van de zalm' energiezuinig (vloer) verwarmingssysteem via geo-thermische warmtepomp. Verdere details zijn te lezen in het verkooplastenboek verkrijgbaar via info@knokkehomes.be.

Qua afwerking geniet u van een hoge kwaliteit en profiteert u van een ruime keuze aan materialen en budgetten om uw te personaliseren in o.a.: vloerbedekking, wandbekleding, binnendeuren, keukeninrichting, sanitair, enz. U beslist uiteindelijk hoe dit pareltje eruit zal zien ! Afhankelijk van de bouwfase, geniet U van gepersonaliseerde interieur-trajecten onder streng toezicht van o.a. architect en bouwheer.

Fiscaal interessante belegging / gesplitst (grond/constructie) aankoopregime en vrij van aanvullende nieuwbouwkosten.
De Wagram is ongetwijfeld een prima belegging en een welverdiende investering om u en uw naasten rust, luxe en comfort te laten genieten op een toplocatie en met de zee als vaste 'partner'.

Wenst u meer gedetailleerde informatie, bezoek, planinzage of een bezoek aan de showrooms en/of een modelappartement... aarzel niet en contacteer ons team, we kennen het project, de mensen.... en helpen u graag vrijblijvend verder.
Te koop Appartement
Ref.: Wagram 61
Prijs: € 3.670.000
Bouwjaar: 2024
Alg. staat: Nieuwe staat
Aantal slaapkamers: 4
Totale opp.: 231.07 m²
Bewoonbare opp.: 231.07 m²
Beschikbaar: 2025
Verdieping: 6
Lift: Ja
Indeling:
Slaapkamer4
Kelder1
Keuken1
Badkamer3
Garage1
Woonkamer1
Terras2
Berging1
Toilet1
Toilet3
Inkomhal1
Nachthal1
Vestiaire1
Fietsenberging1