Zeedijk 420,
8301 Knokke-Heist
+32 (0)50 760.760
Zeedijk 673,
8300 Knokke-Heist

Serviceflat in een groene omgeving nabij het Zegemeer en het centrum van Knokke


De Residentie Cypres is opgericht te midden het groen in de achtertuin van het cultureel centrum Scharpoord en vlakbij het centrum en de Lippenslaan van Knokke. In deze luxeresidentie zijn er enerzijds 54 individuele woongelegeheden waar senioren zelfstandig kunnen verblijven en anderzijds gemeenschappelijke voorzieningen waarop zij facultatief een beroep kunnen doen.
Elk appartement is rolstoelvriendelijk ontworpen en staat permanent in verbinding met de zorgverlener in het gebouw. Er worden verschillende gemeenschappelijke ruimtes voorzien, zoals o.a. een restaurant, een lounge en bibliotheek, een kapsalon, een fitness- en kinéruimte, terras & tuin...kortom een ideale woongelegenheid voor de actieve senior die in alle rust, comfort en met alle noodzakelijke dienstverlening onafhankelijk kan blijven wonen op een uitstekende rustige ligging omgeven door groen.

Dit  appartement beschikt over een volwaardige slaapkamers, een aangename lichtrijke leefruimte met een zonnig terras en een open zicht over de villa's, een ingerichte keuken en een douchekamer met wastafel, inloopdouche & toilet. Bij dit fraaie appartement hoort eveneens een private berging, twee fietsplaatsen en U heeft de mogelijkheid om één van de schaarse ruime garageboxen in het gebouw te bekomen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer info op het nummer 050/760.760
 
Te koop Assistentie-appartement
Ref.: TK632
Prijs: € 435.000
Bouwjaar: 2019
Alg. staat:
Aantal slaapkamers: 1
Totale opp.: 69 m²
Bewoonbare opp.: 56 m²
Verdieping: 1
Lift: Ja
EPC: 66
Indeling:
Slaapkamer1
Keuken1
Badkamer1
Woonkamer1