Project

Wagram

Ref. Wagram
Knokke Homes stelt u met trots een nieuw en exclusief project voor op de prominente dijk van Duinbergen, vlakbij één van onze lokale kantoren (Zeedijk 420): de WAGRAM Residentie. Dit exclusief project met een uniek frontaal zeezicht, biedt haar toekomstige bewoners niet alleen een unieke ervaring aan onze prachtige kust maar ook een solide investering op een toplocatie!

Dit architecturaal pareltje verlegt eens te meer grenzen en wordt gebouwd met de grootste aandacht voor detail en luxe, zonder afbreuk te doen aan de praktische en zeewaardige factoren waarmee rekening wordt gehouden. Het comfort van de bewoners staat centraal en het afwerkingsniveau is bijzonder hoog, waarbij de trotse eigenaars kunnen genieten van een ruime keuze aan kwaliteitsmaterialen om hun droomappartement te realiseren. Ook beschikt elk appartement over een private berging en 4 horizontale fietsplaatsen. Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse garagebox in het gebouw.

Niet alleen profiteren de toekomstige bewoners van de professionele ondersteuning van experts op het gebied van bouw en esthetiek, maar ook financieel en juridisch genieten de nieuwe eigenaars van een betrouwbare aankoop- en bouwprocedure, gedekt door juridische en financiële garanties van de Wet Breyne.

U bent van harte welkom in een van onze kantoren of contacteer ons vrijblijvend via 050 760 760.

Technisch zijn deze prachtige appartementen voorzien van de meest moderne en energiezuinige installaties cfr. de EPB wetgeving. Elk appartement is in de basis voorzien van individueel meetbare nutsvoorzieningen (water en elektriciteit), een ventilatiesysteem type D met geïntegreerd kanaalsysteem en het 'neusje van de zalm' energiezuinig verwarmingssysteem via geo-thermische warmtepomp.
Verdere details zijn te lezen in het verkooplastenboek verkrijgbaar via info@knokkehomes.be.

De afwerking is van hoge kwaliteit en als nieuwe bewoner profiteert u van een ruime keuze aan materialen en budgetten om uw te personaliseren in o.a.: vloerbedekking, wandbekleding, binnendeuren, keukeninrichting, sanitair, enz.  U beslist uiteindelijk hoe uw appartement eruit zal zien !

Voor de gemeenschappelijke delen wordt een interieurstudie uitgevoerd en worden in samenspraak met de architect de meest duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen gekozen. Hoogwaardige aluminium ramen met extra aandacht voor thermische en akoestische isolatie, doorgedreven isolatie van wanden en vloeren om alle verticale en horizontale contactgeluiden te minimaliseren, een geluidsarme lift en zelfs speciale hydro-isolatie van de gevels behoren tot het basispakket van de bouwheer.

Ook aan de veiligheid van de bewoners is duurzaam gedacht en zo worden - naast de door de brandweer opgelegde richtlijnen - extra brandwerende elementen en deuren toegepast, meerpuntssluitingen in de voordeuren, beter hang- en sluitwerk, enz. Fiscaal is het bouwaandeel onderworpen aan 21% BTW ten laste van de koper en het grondaandeel werd bewust afgesplitst aan slechts 12% registratierechten om de fiscale druk op de koper te verminderen.

Meer detailinfo gewenst of planinzage ? U bent van harte welkom in een van onze kantoren. Contacteer ons vrijblijvend via 050 760 760 of info@knokkehomes.be.
 

Loten

Slk.
Opp.
Prijs
Exclusief nieuwbouw duplex - appartement op de Zeedijk van Duinbergen.
Ref. Wagram 81
Slaapkamers: 3
Opp.: 179.86
€ 2.499.000
Exclusief nieuwbouw duplex - appartement op de Zeedijk van Duinbergen.
Ref. Wagram 82
Slaapkamers: 3
Opp.: 172.03
€ 2.299.000
Exclusieve nieuwbouw Mezzanine op de Zeedijk van Duinbergen
Ref. Wagram 71
Slaapkamers: 3
Opp.: 198.96
Verkocht
Exclusieve nieuwbouw Mezzanine op de Zeedijk van Duinbergen
Ref. Wagram 72
Slaapkamers: 3
Opp.: 186.02
Verkocht
Exclusief nieuwbouw appartement op de Zeedijk van Duinbergen.
Ref. Wagram 42
Slaapkamers: 2
Opp.: 91
Verkocht
Mooi vakantie-appartement in de luxueuze nieuwbouwresidentie Wagram
Ref. Wagram 12
Slaapkamers: 2
Opp.: 91
Verkocht
Vindt u niet meteen wat u zoekt op deze website? Laat ons verder zoeken voor u. Wij houden u op de hoogte.
Houd me op de hoogte
Verkoop of verhuur uw vastgoed via Immo Knokke Homes.
U wilt een vastgoed verkopen of verhuren?
Knokke Homes biedt u een volledig gratis schatting van uw eigendom aan.
Gratis schatting
© Immo Knokke Homes - Algemene voorwaarden en privacybeleid - site by projectweb.be
Top