Project
Nieuwstraat

BEN Klaar

Klaar om ‘BEN’ te wonen ? De woningen 'Nieuwstraat' werden ontworpen om bijna Energie-neutraal te zijn en u te laten genieten van een hoge energetische onafhankelijkheid. Dit o.a. dankzij een individuele geothermische warmtepomp en de installatie van zonnepanelen.

Maximaal genieten

De bedenkers van dit project beogen een maximaal genot voor haar bewoners, m.a.w. maximum aan woonoppervlakte, tuin en garages en dit met een minimum aan onderhoud zodat het ook als 2de verblijf nog puur genieten blijft.

Voor u

'Nieuwstraat' biedt u grote vergunde en waterdichte volumes op een hele mooie en praktische Knokke-locatie. De afwerking en binnenhuisstijl is volledig uw eigen keuze, naar eigen budget en in uw eigen tempo.

Parkeren

Naast een volumineuze woning geniet u ook van een vergunde dubbele private garage (met mooi boven volume) en meerdere parkings! Geen parkeerprobleem dus voor u en uw familie.
BEKIJK ALLE FOTO'S
Project

Nieuwstraat

Ref. Nieuwstraat
In de regio Duinenwater worden 2 moderne en ruime nieuwbouwwoningen gerealiseerd, telkens met een private tuin en een aansluitend privatief garagegebouw met o.a. dubbele garage en extra parkeerruimtes. 

De private bouwheer streeft hierbij naar toekomstgerichte woningen, bijzonder energiezuinig en opgetrokken door lokale erkende aannemers onder het toezicht van een lokale en gerenommeerde architect.
Het concept van de woningen is weldoordacht, biedt haar bewoners veel comfortabele woonruimte en levenskwaliteit, waarbij één woning zelfs kan worden voorzien van een huislift indien gewenst.

Deze zeldzame opportuniteit biedt u de mogelijkheid om uw nieuwbouwwoning geheel naar eigen wens af te werken.  De boringen om geothermie mogelijk te maken, werden alvast uitgevoerd. 

Wie voldoet aan de voorwaarden kan genieten van de 6% BTW regeling. Betaling bij oplevering.

We ontmoeten u graag op kantoor voor meer gedetailleerde informatie en planinzage. Afspraak via 050 760 760 of info@knokkehomes.be.

Units

Slk.
Opp.
Prijs
Woning 88
Ref. Woning 88
Slaapkamers: 4
Opp.: ca. 308
Verkocht
© Immo Knokke Homes - Algemene voorwaarden en privacybeleid - site by projectweb.be
Top