Project
Mercator

Een nieuwe kaartreferentie..

Ge-tij(d)loos

De zee staat nooit stil. Architectuur ook niet en dat zal u ervaren in deze stijlvolle en elegante residentie. Het nieuwe tijdloos. Vernieuwende elementen, asymmetrische terrassen, gevelverlichting en o.a. een fietslift zijn slechts enkele facetten van dit uitzonderlijk aanbod. Hier geniet u van het ritme van de zee. Hier komt u tot rust. Hier komt de tijd stil te staan.

Breed

De ontwerpers en realisators van dit “Mercator-project” wisten perfect hoe dit vernieuwend project ‘in kaart te brengen’ dankzij hun expertise en ervaring in Knokke. U zal breedte voelen, breedte beleven en zien dankzij de creatie van slechts 1 appartement per ca. 8,5m brede vloerplaat. Een uitzonderlijke frontale zee-breedte Geniet mee van deze brede kijk op de wondere wereld van onze Noordzee?

De zee als buur

Zoals de zee steeds verbaast, verbaast ook dit project. Stel je voor… één blik naar het Noorden en enkel de zee als uw spiegelbeeld. Enkel de zee als uw buur. Eén appartement per verdieping, geen buren en een kleine VME gemeenschap

Klaar

De residentie Mercator is klaar, klaar voor de toekomst. De klare kijk op een duurzame opbouw, hoogwaardige en gedetailleerde afwerking, energieperformante installaties en sfeervolle elementen, dragen bij aan het genot van haar bewoners. Zo geniet u ook van waardige budgetten voor kwaliteitsvolle en diverse keuzes in de afwerking en geniet u van een fiscaal geoptimaliseerd regime. Bent u er klaar voor?
BEKIJK ALLE FOTO'S
Project

Mercator

Ref. Mercator
Project Mercator: realisatie van 8 appartementen van ca. 140 m2 grote 3 slaapkamer-appartementen, één exclusieve mezzanine op verdieping 9 en 9+ van ca. 242 m2 en een 210 m2 royale penthouse-duplex. Onderin is voor elk appartement een bijzonder grote private berging en een grote gemeenschappelijke fietsenberging via fietslift (nieuw!)

De Residentie Mercator situeert zich ter hoogte van de RBSC te Duinbergen, op de zeedijk, naast het hoekgebouw Alto De Mar waar onderin ons kantoor van Duinbergen bevindt.

Deze stijlvolle Residentie geniet een uitzonderlijke breedte van bijna 8,5m per eenheid òp de Zeedijk. Slechts 1 appartement per vloerplaat! Ondergrondse private kelders, gemeenschappelijke fietsen (via fietslift) - & vuilnisberging. Individuele tellers.
Ruime keuzes in de afwerking. Kwaliteit cfr de gekende normen van de bouwheren.

Lastenboeken, planinfo en details verkrijgbaar via ons kantoor. 050 760 760 of info@knokkehomes.be.
 

Units

Slk.
Opp.
Prijs
Uitzonderlijke ca. 225 m2 grote nieuwbouw Mezzanine plus 2 terrassen met unieke zichten. Zeldzame opportuniteit !
Ref. MERC A91 MEZZA
Slaapkamers: 3
Opp.: ca. 225.84
Verkocht
Uitzonderlijk breed - 1ste lijn zeezicht - appartement met 3 slaapkamers. Nieuwbouw
Ref. MERC A81
Slaapkamers: 3
Opp.: ca. 125.93
Verkocht
Uitzonderlijk breed appartement op de Zeedijk. Nieuwbouw
Ref. MERC A71
Slaapkamers: 3
Opp.: ca. 125.93
Verkocht

Ref. MERC A61
Slaapkamers: 3
Opp.: ca. 125.93
Verkocht

Ref. MERC A51
Slaapkamers: 3
Opp.: ca. 125.93
Verkocht

Ref. MERC A41
Slaapkamers: 3
Opp.: ca. 125.93
Verkocht

Ref. MERC A31
Slaapkamers: 3
Opp.: ca. 125.93
Verkocht

Ref. MERC A21
Slaapkamers: 3
Opp.: ca. 125.93
Verkocht

Ref. MERC A01
Slaapkamers: 3
Opp.: ca. 0
Verkocht
© Immo Knokke Homes - Algemene voorwaarden en privacybeleid - site by projectweb.be
Top

OPEN-WERF DAG

Residentie Duinbergen - Zaterdag 27/07/24 van 11u tot 15u00

Hoek Zeedijk & Meerlaan Albertstrand - 8300 Knokke-Heist

Nog twee top-appartementen beschikbaar in deze nieuwbouwresidentie