Project
Duinbergen

Topresidentie aan de Knokse kust

Mooi

Architecturale creativiteit resulteert in deze prachtige Residentie die zich als een nieuw baken op de Zeedijk zal laten gelden. Topligging. Vernieuwende elementen, harmonieuze accenten in de gevelstructuur en de keuze om gebruik te maken van natuurlijke kleuren en duurzame gevelmaterialen, zullen de Residentie Duinbergen doen ontplooien als een nieuwe referentie, een nieuw oriëntatiepunt aan onze Knokse Kust.

Focus op de zee

Wonen met zicht op zee is uniek. Wonen in de Residentie Duinbergen is wonen met zicht op zee ! Alle appartementen genieten een unieke blik op de zee en zelfs de laterale zichten zijn uniek dankzij de royale breedte van de Meerlaan en de gevelbrede raampartijen van de appartementen. Waar ook in de Residentie: de zee staat centraal.

U wenst

Het aanbod is bijzonder uiteenlopend. De Residentie Duinbergen biedt één voor één unieke luxe appartementen en toch bijzonder divers ingevolge hoogte, uitzichten, en oppervlaktes. Er zijn prachtige 2 slaapkamerappartementen beschikbaar reeds vanaf ca 70 m2 tot hoogst exclusieve mezzanines en penthouses van meer dan 280 m2. Voor ieders wens is er het aanbod.

Puur genieten

Wonen in de Residentie Duinbergen is meer dan enkel een goede investering. Van concept tot oplevering is het genieten van de expertise en de professionele entourage. Genieten van een exclusief appartement, prachtige interieurs, duurzame materialen, technisch toekomstgerichte installaties, veiligheid en een gunstig fiscaal regime. Kom mee genieten van de exeptionele sfeer van Knokke. Knokke Homes helpt u graag op weg.
BEKIJK ALLE FOTO'S
Project

Duinbergen

Ref. Duinbergen
Knokke wordt een topgebouw rijker. De Residentie Duinbergen - hoek Meerlaan / Zeedijk - wordt een nieuw baken aan onze mooie Knokse kust. Het totaalproject beslaat 38 eenheden met ondergrondse parkings en garages, private kelders, gemeenschappelijke fietsenbergingen, vuilnislokaal, autolift, 2 inkomhallen met lift via de Meerlaan, etc.. en dit verdeeld over 2 ondergrondse bouwlagen en 9 bovengrondse. Aanbod zeer divers:  van ca. 70 m2 - 2 slaapkamer appartementen tot 280+ m2 grote en majestieuze mezzanines en penthouse-duplex eenheden, telkens met unieke zichten. Mooie architectuur, doordachte indeling, top afwerking, energetisch vooruitstrevend,... kortom een nieuw pareltje op de Zeedijk die uw aandacht verdient !

Interesse ? - Contacteer ons vrijblijvend, we helpen u graag verder.
 

Units

Slk.
Opp.
Prijs
Exclusive high-end Penthouse Duplex met frontaal zeezicht.
Ref. RDB 149/81 Mezza-duplex
Slaapkamers: 3
Opp.: ca. 283
Verkocht
Nieuwbouw 2 slaapkamer appartement met zicht op zee.
Ref. RDB 149/43
Slaapkamers: 2
Opp.: ca. 84.6
Verkocht
Nieuwbouw - uniek hoekappartement met prachtige zichten over het strand en de zee.
Ref. RDB 149/32
Slaapkamers: 3
Opp.: ca. 92.5
Verkocht
Nieuwbouw 2 slaapkamer appartement met zicht op zee.
Ref. RDB 147/21
Slaapkamers: 2
Opp.: ca. 73.5
Verkocht
Nieuwbouw 2 slaapkamer-appartement met zicht op zee.
Ref. RDB 147/11
Slaapkamers: 2
Opp.: ca. 73.5
Verkocht
Nieuwbouw gelijkvloers appartement op de Zeedijk met privatieve tuin
Ref. RDB 149/02
Slaapkamers: 2
Opp.: ca. 74
Verkocht
© Immo Knokke Homes - Algemene voorwaarden en privacybeleid - site by projectweb.be
Top

OPEN-WERF DAG

Residentie Duinbergen - Zaterdag 27/07/24 van 11u tot 15u00

Hoek Zeedijk & Meerlaan Albertstrand - 8300 Knokke-Heist

Nog twee top-appartementen beschikbaar in deze nieuwbouwresidentie