Project
Duinrésidence

Iconisch wonen aan zee

Respect

Het historisch gebouw 'Duinrésidence' ontworpen door architect Pierre Argon, pronkt reeds sinds 1936 op de hoek van de Zeedijk en de toenmalige ‘Avenue des Alouettes’ als baken aan de Knokse kustlijn. De iconische hoektoren en inkomgevel blijven gerespecteerd en worden ingekapseld tot een nieuw architecturale landmark met een accent in de hoogte, getekend door de Knokse architect Piet Bailyu.

Het strand als voortuin

Ook zin om te wonen in Knokke met het strand als voortuin ? Duinrésidence biedt het allemaal. Vanuit dit nieuwe icoon geniet men niet alleen van adembenemende zichten op de zee, maar beleef je de connectie met de natuurelementen tussen strand en polder. Luxe voelt hier zeer natuurlijk aan. Een uniek gegeven op de Zeedijk.

Binnen wordt buiten

De bewoners zullen genieten van genereuse woonoppervlaktes en een hoogwaardige, luxueuze afwerking. Binnenvloeren lopen nadeloos over op de terrasen en dankzij de luxueuze ‘minimal window’ systemen met nauwelijks zichtbare raamkaders, wordt binnen buiten. Ongezien comfort op een topligging.

Duurzame toekomst

De Duinrésidence is klaar voor een mooie en duurzame toekomst ! Ecologische en technisch performante energiebewuste installaties dragen bij tot een optimaal en toekomstgericht wooncomfort. In de Duinrésidence woon je tussen het mooiste wat Knokke te beiden heeft.
BEKIJK ALLE FOTO'S
Project

Duinrésidence

Ref. Duinrésidence
Duinbergen, hoek Zeedijk / Leeuwerikenlaan met o.a.eerste lijn - frontaal zicht op het strand, de zee en de alombekende RBSC Surf- en zeilclub. De Duinrésidence is gekend en geliefd door o.a. het vroegere bekende 'Beaufort' etablissement, de unieke zeemeermin in de voorgevel en het typische hoektorentje. De geplande 'revival' na ca. 85 jaar is intussen gestart ! De Duinrésidence wordt dé iconische landmark van Duinbergen !

De zeegevel, de muurschildering en de zeemeermin worden gerenoveerd, en het bekende torentje krijgt een jongere en strakkere glazen versie bovenop tot een 11 verdieping hoge unieke ‘baken’ waarachter weldoordachte en high-end luxe appartementen worden gerealiseerd met frontaal of zijdelings zeezicht.... royale mezzanines tot ca. 300 m2 met adembenemende uitzichten, dakappartementen met o.a. grote terrassen, mogelijkheden van 1 tot zelfs 5 slaapkamers, gepersonaliseerde afwerking-keuzes en ruime ondergrondse garages zijn slechts enkele fracties van dit absoluut topproject aan onze mooie Knokse kust !

De ideale mogelijkheid tot een "once in a lifetime opportunity".
Contacteer ons, we helpen u graag verder

Alle garanties Wet Breyne.
Oplevering gepland zomer 2024
Info & plannen via kantoor.

Units

Slk.
Opp.
Prijs
Exclusief 'toren' - penthouse met high-end afwerking.
Ref. 431/91 Duinrésidence
Slaapkamers: 3
Opp.: ca. 169
Verkocht
Exclusief 'toren' - appartement met uniek zeezicht.
Ref. 431/82 Duinrésidence
Slaapkamers: 3
Opp.: ca. 169
Verkocht
Exclusieve 274 m2 grote mezzanine op de 7de verdieping met frontaal zeezicht vanuit beide niveaus.
Ref. 431/71 Duinrésidence
Slaapkamers: 3
Opp.: ca. 247
Verkocht
Prachtige duplex op de 7de verdieping met zijdelings zeezicht en zonnig terras.
Ref. 431/73 Duinrésidence
Slaapkamers: 2
Opp.: ca. 132
Verkocht
Nieuwbouw appartement op de 6de verdieping van 198 m2 incl. terras, met 1ste lijn zeezicht.
Ref. 431/61 Duinrésidence
Slaapkamers: 3
Opp.: ca. 166
Verkocht
Nieuwbouw appartement op de 3de verdieping van ca. 200 m2 incl. zuidwest gericht terras, met 1ste lijn zeezicht.
Ref. 431/32 Duinrésidence
Slaapkamers: 4
Opp.: ca. 181
Verkocht
Nieuwbouw appartement op de 1ste verdieping met groot zongericht terras en frontaal zeezicht.
Ref. 431/12 Duinrésidence
Slaapkamers: 1
Opp.: ca. 83
Verkocht
© Immo Knokke Homes - Algemene voorwaarden en privacybeleid - site by projectweb.be
Top