Mijn selectie 1

Vastgoed opgeslagen in uw favorieten
WIS ALLES

Schitterend appartement met prachtig zeezicht in Duinbergen

Ref. TK844
Dit instapklare appartement geniet van een uitzonderlijke ligging aan de zeedijk, tussen de zeilclub RBSC en het Stübbenpark met zijn charmante minigolfbaan.
De ruime woonkamer van circa 45 m², met een adembenemend frontaal zeezicht, biedt alles wat u wenst: een gezellige zithoek met televisie en een eetgedeelte geschikt voor 6 tot 8 personen. De halfopen, volledig uitgeruste keuken grenst aan de woonkamer en biedt eveneens uitzicht op zee.
De inkomhal is voorzien van een gastentoilet, een vestiaire en een kast met was- en droogmachines. Aan de achterzijde bevinden zich drie royale slaapkamers met op maat gemaakte kasten die uitkomen op het achterterras, een ruime doucheruimte met wastafel, douche en toilet, en een badkamer met dubbele wastafel, ligbad en toilet.
Dit zeer goed onderhouden appartement beschikt over elektrische rolluiken aan de voorzijde. De vloer in alle kamers, behalve de keuken en badkamer, is afgewerkt met parket.
Op niveau -1 is er een privékelder en toegang tot de fietsenberging op de binnenkoer. Er is tevens de mogelijkheid om een afgesloten garage op de zeedijk in de residentie aan te kopen.
Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar een ruim vakantieappartement!

Info en bezoeken via 050 760 760

Graag meer informatie

© Immo Knokke Homes - Algemene voorwaarden en privacybeleid - site by projectweb.be
Top

OOPS!

Zend dit vastgoed:

naar uzelf, een vriend(in), familie, ...