Mijn selectie 1

Vastgoed opgeslagen in uw favorieten
WIS ALLES

Uitzonderlijk, ruim hoekappartement met 5 slaapkamers op het Albertstrand

Ref. TK838
Uitzonderlijk hoekappartement met adembenemend, panoramisch zeezicht.

Het appartement werd volledig gerenoveerd met stuk voor stuk kwaliteitsmaterialen, wat resulteert in een verfijnde en luxueuze afwerking.
Een van de grootste troeven van deze woning zijn de diverse terrassen, waar u op elk moment van de dag van de zon en het uitzicht kunt genieten.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime hal met een vestiaire en een gastentoilet. De hal leidt naar een de riante leefruimte, die dankzij de grote raampartijen baadt in het licht en uitkomt op een prachtig terras met direct zeezicht. Naadloos aansluitend aan de leefruimte komt u in een volledig uitgeruste open keuken die voorzien is van alle moderne gemakken.

Het appartement beschikt over maar liefst 5 ruime slaapkamers, elk met ingemaakte kasten. Dit zorgt niet alleen voor veel opbergruimte, maar ook voor een strakke uitstraling. De slaapkamers worden bediend door een luxueuze badkamer en twee moderne douchekamers.

Een bijzonder element van dit appartement is de aanwezigheid van een sauna, waar u kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich bovendien een gezellige bureau/TV-ruimte, die toegang geeft tot een zuidgericht terras.

Het appartement beschikt over twee privatieve kelders en een gemeenschappelijke fietsenberging.
Er is een mogelijkheid om een dubbele garagebox aan te kopen in een nabijgelegen residentie, voor de prijs van €140.000.

Info en bezoeken via 050 760 760

Graag meer informatie

© Immo Knokke Homes - Algemene voorwaarden en privacybeleid - site by projectweb.be
Top

OOPS!

Zend dit vastgoed:

naar uzelf, een vriend(in), familie, ...