Mijn selectie 1

Vastgoed opgeslagen in uw favorieten
WIS ALLES

Luxueus gerenoveerd hoek-appartement met vier slaapkamers op de Zeedijk van het Zoute

Ref. TK816
Ontdek dit prachtig gerenoveerde 4-slaapkamer hoekappartement met adembenemend frontaal zeezicht. Gelegen op de Zeedijk in het Zoute comineerd dit appartement luxe, comfort en een ongeëvenaard uitzicht op de kustlijn. Het is een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een stijlvol en modern thuis aan de zee. 

Indeling van het appartement:

Inkomhal:
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal voorzien van een stijlvolle vestiairekast, ideaal voor het opbergen van uw jassen en schoenen. Daarnaast bevindt zich een afzonderlijk gastentoilet en een extra bergruimte, praktisch voor het opslaan van diverse huishoudelijke spullen.

Leefruimte:
Aan de voorzijde, langs de Zeedijk, bevindt zich een grote leefruimte. Deze ruimte is smaakvol opgedeeld in een gezellige zithoek en een elegante eetruimte. Dankzij de hoge raampartijen (schuiframen) geniet u van een panoramisch uitzicht over het strand en de zee, van Zeebrugge tot Cadzand. Het hoekterras (W/NW) biedt de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de zonsondergang.

Keuken:
De ruime keuken, die aansluit aan de leefruimte, is volledig vernieuwd en voorzien van state-of-art uitrusting.

Masterbedroom:
De masterbedroom is een oase van rust en comfort, met een ensuite badkamer (met vloerverwarming) die is uitgerust met een 2 stijlvolle lavabo's, een losstaand bad, ruime inloopdouche en een toilet. Daarnaast beschikt de masterbedroom over een eigen balkon/terras, waar u in alle privacy kunt genieten van de buitenlucht.

Slaapkamers en Badkamers:
Naast de masterbedroom beschikt het appartement nog over drie andere kamers, telkens met een eigen douchekamer. 
Slaapkamer 2: Dubbel bed, ingemaakte kasten, bureau. Private douchekamer met inloopdouche, toilet en lavabo. 
Slaapkamer 3: Opnieuw een dubbel bed, ingemaakte kasten. Private douchekamer met inloopdouche en lavabo.
Slaapkamer 4: Stapelbed (ingebouwd), ingemaakte kasten, bureau, inloopdouche en lavabo. 

Berging en wasplaats: 
Het appartement beschikt over een technische berging en een ruime wasplaats waar ruimte is voor zowel een was- als droogmachine.

Garage:
Er is een mogelijkheid tot aankoop van een garage (1/2 dubbele box), wat het parkeergemak aanzienlijk vergroot.

Dit volledig gerenoveerde hoekappartement biedt een uitzonderlijke kans om luxueus te wonen aan zee. Geniet van de royale ruimte, moderne afwerking en het adembenemende uitzicht. Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via 050 760 760. Wij helpen u graag verder!

Graag meer informatie

© Immo Knokke Homes - Algemene voorwaarden en privacybeleid - site by projectweb.be
Top

OOPS!

Zend dit vastgoed:

naar uzelf, een vriend(in), familie, ...