Mijn selectie 8

Vastgoed opgeslagen in uw favorieten
WIS ALLES

Ref.

Ref.

Lichtrijk gerenoveerd 2-slaapkamer appartement nabij het strand en het centrum van Knokke-Heist

Ref. TK420
Zonnig volledig gerenoveerd appartement met zijdelings zeezicht gelegen op wandelafstand van het Rubensplein en het strand. Het appartement biedt een aangename woonkamer, eetplaats, open ingerichte keuken, inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een volwaardige slaapkamer met ingemaakte kasten en ruime badkamer, een inpandige slaapkamer met stapelbed en aparte lavabo. Info en bezoeken via 050 760 760
 

Ref.

Duplex appartement in een kleinere residentie in het centrum van Knokke

Ref. TK620
Knokke centrum - Zoutelaan. 5de verdieping. Lift.  Indeling: verdieping 05: inkom. Mooie open leefruimte met vooraan grote zuidgerichte deurvensters uitgevend op terras van waaruit aangenaam zicht op o.a. de Lippenslaan en de Zoutelaan. Trap naar verdieping 06. Open keuken ingericht met o.a. elektrische kookbekkens, dubbel spoeltafel, oven, koelkast en dampkap. Afzonderlijk gastentoilet. Achteraan slaapkamer 1 met bijhorende douchekamer. Toegang tot terrasje achteraan vanuit de eerste slaapkamer. De 2de slaapkamer op verdieping 06 is bijzonder ruim en voorzien van een hoekbad.
Private kelder op -1. Gemeenschappelijke ruimte voor ev. een plooifiets (enkel mogelijke via lift).  Kleinere Residentie met slechts 5 eenheden en telkens 1 appartement per verdieping. Gelijkvloerse + 1ste verdieping horecazaak Apéro. Individuele elektrische tellers en, individuele aardgasverwarming / plaatradiatoren. Het appartement is verhuurd cfr. Woninghuurwet.
Vrijblijvende info en bezoekafspraak via kantoor: 050 760 760 of info@knokkehomes.be

Instapklaar appartement met Zuidgericht terras vlakbij de zeedijk

Ref. TK574
Instapklaar appartement met een brede leefruimte, dmv een groot schuifraam uitgevend op een aangenaam Zuidgericht terras met een open zicht op groen. Verder een aparte, volledig ingerichte keuken met eethoek en aansluitende berging met CV en aansluiting voor WM/DK, een ruime inkom met vestiairekast en apart gastentoilet en de twee volwaardige slaapkamers, beide uitgevend op een achterterras, en beide beschikkend over een eigen badkamer met ligbad en dubbele wastafel. 2e toilet in één van beide badkamers. Fietsberging in het gebouw. Rolluiken. Technisch: individuele tellers voor water, aardgas en elektriciteit. CV installatie individueel op aardgas. Radiatoren. 
VME: Voormalige private Residentie - 9 wooneenheden - creatie VME anno 2022 - Permanente bewoning in het gebouw.
Verhuurd onder gemeen recht. Vrijblijvende bezoeken mogelijk na afspraak op het nr 050/760760.

Ref.

Prachtig gerenoveerd hoekappartement met 3 slaapkamers op een steenworp van het strand

Ref. TK772
Prachtig afgewerkt hoekappartement met drie slaapkamers en twee badkamers, gelegen aan de Dumortierlaan in Knokke. Geniet van de levendige sfeer van de Dumortierlaan en de Kustlaan, terwijl het strand op een steenworp afstand ligt. Dit appartement is overal voorzien van hoogwaardig maatwerk.

Indeling: bij binnenkomst een handige ingemaakte vestiairekast met binnenverlichting, een zonnige woonkamer met parketvloeren en een op maat gemaakte zitbank, een open en volledig uitgeruste keuken, toegang tot een zonneterras (westzijde) waar ruimte is voor een tafeltje voor twee personen, drie ruime slaapkamers met dubbel bed en  ingebouwde eikfineerkasten, een praktische berging/wasplaats en twee modern ingerichte badkamers. Private (ca. 5m2 grote) kelder op de -1. Gemeenschappelijke fietsenberging.

Info en bezoeken via 050 760 760 

Graag meer informatie

© Immo Knokke Homes - Algemene voorwaarden en privacybeleid - site by projectweb.be
Top

OOPS!

Zend dit vastgoed:

naar uzelf, een vriend(in), familie, ...