Mijn selectie 13

Vastgoed opgeslagen in uw favorieten
WIS ALLES

Gelijkvloersappartement met 1 slaapkamer en groot terras op enkele meters van de Zeedijk

Ref. TK736
Gezellig 1-slaapkamer appartement met een groot terras, perfect gelegen in het bruisende hart van Duinbergen. Het appartement is instapklaar.
Indeling: Een volledig ingerichte keuken, aangename woonkamer uitgevend op het royaal terras. Een slaapkamer die ruimte biedt voor een dubbel bed, aansluitend de badkamer, uitgerust met een ligbad, een enkele lavabo en een toilet.
Dit appartement zorgt voor een aangenaam verblijf in Duinbergen!

Info en bezoeken via 050 760 760

Combinatie van twee appartementen in een villaresidentie vlakbij de zeedijk in Duinbergen

Ref. TK785
Ontdek deze unieke kans om twee aantrekkelijke appartementen te verwerven in Res Duinhove, gelegen aan de Jozef Nellenslaan in Duinbergen.
Het eerste appartement op de hoek van de tweede verdieping biedt een ruime woonkamer met een zonnig Zuidgericht hoekterras, een aparte keuken, een slaapkamer met badkamer en een nachthal met gastentoilet.
Het tweede appartement op de derde verdieping bestaat uit een woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer met toilet.
Beide appartementen kunnen worden samengevoegd tot een duplex met drie slaapkamers en twee badkamers na renovatie.
Een privé kelder en fietsberging zijn beschikbaar.
Het appartement op de derde verdieping is momenteel verhuurd.
Plan vandaag nog uw vrijblijvende bezoek in de namiddag na afspraak op 050/760760 om deze kans niet te missen.

Instapklaar hoekappartement tussen Park 58 en het Albertstrand

Ref. TK647
Instapklaar hoekappartement gelegen tussen Park 58 & het Albertstrand.

Indeling: Een ruime en lichtrijke leefruimte met aansluitend een terrasje. Verder een aparte, volledig ingerichte keuken. Praktische berging voor o.a. aansluiting WM/DK. Afzonderlijk gastentoilet en vestiaire. Het appartement is voorzien van 3 volwaardige slaapkamers, een bad- en douchekamer. De slaapkamers zijn telkens voorzien van ingemaakte kasten. 

Fietsberging in het gebouw en mogelijkheid tot het aankopen van een autostaanplaats in het gebouw.

Het appartement is momenteel verhuurd.

Vrijblijvende informatie en bezoeken mogelijk na afspraak op het nr 050/760760.

Zeer goed gelegen autostaanplaats op de Engelsestraat in Duinbergen

Ref. TK783
Autostaanplaats op niveau - 1 in de Engelsestraat te Duinbergen. Gemakkelijk bereikbaar. Afmetingen: 5m x 2m60

Informatie en bezoek op 050 760 760

Smaakvol gerenoveerd appartement met zuidgerichte zichten over het Zoute & de Approach Golf.

Ref. TK743
Res. Saint Georges. Zoute - De Wielingen. 6de verdieping. Super gezellig appartement met aangenaam en zonnig terras, kijkend over de  Kustlaan naar de Approach Golf en de villa's rondom. Superligging: de zee op een zucht, winkels op wandelafstand en in hartje ambiance-Zoute. 
Het appartement werd compleet gestript, structureel gerenoveerd met kwalitatieve materialen, smaakvol ingericht, afgewerkt en vooral praktisch en vooruitstrevend uitgerust om te kunnen dienen als ideaal verblijf aan zee. Binnenin voelt het veel ruimer aan dan zou vermoeden en dankzij een weldoordachte combinatie van op maat gemaakte schuifwanden en inklapbaare combo bed/bureel, biedt het appartement slaapgelegenheid aan 4 tot 6 personen. Aangename woon- en leefruimte met veel daglicht en voorzien van vast op maat gemaakte kasten. Het zongericht terras is toegankelijk via de leefruimte via de 2-way sliding doors. Het uitzicht is zalig: overheen de lagere gebouwen van de Kustlaan, over de approach golf naar de zon, het groen en de villa's van het Zoute. 
De open maatwerk keuken is uitgerust met Miele inbouw toestellen en ook uw wijn of champagne wordt perfect op temperatuur gehouden in de ingebouwde Miele-wijnkast. Aqualex-kraan. Eettafel met vaste bankopstelling. Slaapkamer met dubbel bed, volledige wand ingemaakte kasten en toegang tot klein balkon in de area. De badkamer en het gastentoilet zijn op identieke wijze afgewerkt met o.a. gietvloeren, natuurstenen lavabo en als extraatje het slimme Ipee-syteem voor het toilet. Praktische op maat gemaakte berging voor WM/DK.
De privatieve CV aardgas - installatie (CV aardgas) bevindt zich net buiten het appartement in een afzonderlijke afsluitbare bergruimte i/d gemeenschappelijke hall op de 6de verdieping. Afzonderlijke tellers water, aardgas en elektriciteit. Private kelder op de -1 inclusief en de eerste keuze op aankoop van de autostaanplaats in de -2. In- en uitrit via de Kustlaan. Beheer gebouw via professionele BIV syndicus.
Informatie en bezoek via onze kantoren: 050 760 760.

Ref.

Ref.

Royaal - ca. 300m2 incl. terras - 'High-end' - duplex met 4 slaapkamers en 4 badkamers.

Ref. 431/81 Duinrésidence
Knokke Zeedijk Duinbergen - Duinrésidence.
Royaal duplex appartement van ca. 273 m2 bewoonbare oppervlakte met ca. 26 groot terras met frontaal zeezicht op de 8ste verdieping .

Indeling: Level 08: inkomhal met vestibule en gastentoilet. Natuursteen.  Via dubbel deur betreedt men de enorme leefruimte met maar liefst ca. 11m brede ramen uitgevend op terras en de zee. Parkethouten vloeren. Kwalitatieve en exclusieve keukeninrichting met mogelijkheid tot kookeiland, compleet geëquipeerd volgens de wens van de klant. Binnentrap naar de bovenliggende verdieping. Praktische en ruime berging voor o.a. de technische installaties en aansluiting WM/DK. Achteraan, uitgevend op terras de eerste van de vier slaapkamers, met eigen privé badkamer voor o.a. ligbad, douche, dubbele lavabo en toilet. Via de private binnenlift of trap toegang tot level 09 (ook afzonderlijk bereikbaar via de gemeenschappelijke hall/lift). Op level 09 geniet u o.a. van 3 grote slaapkamers, elk voldoende groot voor dubbel bed: Slaapkamer 2 met vele ingemaakte kasten is vergezeld van een praktische bureelhoek en een eigen badkamer voor zowel douche, ligbad en een dubbele lavabo. Slaapkamer 3 geniet eveneens een eigen badkamer met douche en lavabo en een grote dressing-hoek. Slaapkamer 4 heeft dan weer haar eigen badkamer met privaat toilet, douche en lavabo. In de nachthall is nog een extra nachttoilet en veel kastruimte. Een uitzonderlijke wooneenheid waarin grote families en/of vele gasten op gepaste wijze kunnen verwend worden. 'One of a kind'...

Deze hoogst-exclusieve woonduplex maakt deel uit van het iconische gebouw 'Duinrésidence' die sinds 1936 staat te pronken op de hoek van de Zeedijk en de Leeuwerikenlaan. In de komende periode 2021-2024 wordt - met behoud van o.a. de typische gevel en toren - een nieuw hoog exclusieve residentie gebouwd die dé landmark van Duinbergen wordt. Haar nieuwe bewoners zullen kunnen genieten van een hoogwaardige afwerking dankzij de royale voorzien budgetten voor de afwerking, inclusief maatwerk binnenschrijnwerk, een energiebewust verblijf en een hedendaags technische performante uitrusting  om u zorgeloos te laten genieten van de unieke Knokse kust en de gezellige ambiance van Duinbergen. Ondergronds (tot -2) is er de mogelijkheid om een garagebox afzonderlijk aan te kopen.

Alle info, planinzage, lastenboeken en detailinformatie verkrijgbaar via ons nabijgelegen kantoor. Wij kijken alvast vanuit ons kantoor te Duinbergen dagelijks mee naar deze uitzonderlijke evolutie... kijk gerust mee, we helpen u graag vrijblijvend verder.

Compleet gerenoveerd 3 slaapkamer - hoekappartement in het centrum van Knokke.

Ref. TK786
Smaakvol, kwalitatief gerenoveerd en compleet gemeubeld hoekappartement in de gezellige centrumsfeer van de Lippenslaan. 3de verdieping. Indeling: inkomhal met vestiaire en gastentoilet, ruime en lichtrijke leefruimte met eethoek en uitgevend op terras. Open compleet ingerichte keuken (Siemens). Parktische berging met was- en droog. (Miele). 3 Volwaardige slaapkamers met ingemaakte kasten. 2 Badkamers (1 badkamer aansluitend aan de master bedroom met extra toilet en 1 gasten-douchekamer voor de 2 overige kamers). Private kelder. Kwalitatief aanbod op wandelafstand van alle faciliteiten. Prijs inclusief hardware en meubels. Info en bezoek via kantoor: 050 760 760 of via info@knokkehomes.be

Ref.

Centraal gelegen, gerenoveerd appartement met open zichten

Ref. TK705
Dit volledig gerenoveerd appartement is gelegen in een rustige omgeving met een panoramisch uitzicht over de villa's. Op slechts enkele meters van de Zoutelaan en de Lippenslaan is dit appartement uiterst centraal gelegen in Knokke.
Indeling: Bij binnenkomst vindt u een entree met een toilet. De lichte woonkamer biedt een prachtig uitzicht op de villa's. Een volledig uitgeruste keuken met top-of-the-line materialen en toestellen. Er zijn twee ruime slaapkamers met inbouwkasten en elk een eigen badkamer met douche. Beide slaapkamers hebben toegang tot het achterterras. Het appartement beschikt over een ruime privékelder en er is een gemeenschappelijke fietsenberging in het gebouw.

Info en bezoeken via 050 760 760

Ref.

Ruim en instapklaar appartement met zijdelings zeezicht aan het Rubensplein

Ref. TK723
Royaal en instapklaar appartement op een boogscheut van de Zeedijk en het Rubensplein. Indeling: Bij binnenkomst treft u een inkomhal met vestiaire en gastentoilet aan. De woonkamer baadt in het licht en heeft een indrukwekkende gevelbreedte van meer dan 7 meter! Vanaf het terras, dat een westelijke oriëntatie heeft en uitkijkt over de zee, kunt u genieten van een adembenemend uitzicht. De open en volledig uitgeruste keuken gaat over in een handige berging. Het appartement beschikt over drie slaapkamers, elk met ingebouwde kasten. Daarnaast zijn er een badkamer en een douchekamer. Alle kamers bieden toegang tot een uitzonderlijk groot terras. Een kelder is inbegrepen. Verder bestaat de mogelijkheid om een parkeerplaats in de residentie aan te schaffen (prijs: 100.000 euro). Dit appartement combineert comfort, ruimte en een prachtig zicht op de zee.

Info en bezoeken via 050 760 760

Graag meer informatie

© Immo Knokke Homes - Algemene voorwaarden en privacybeleid - site by projectweb.be
Top

OOPS!

Zend dit vastgoed:

naar uzelf, een vriend(in), familie, ...