Mijn selectie 11

Vastgoed opgeslagen in uw favorieten
WIS ALLES

Ondergrondse garage + extra berging

Ref. TK453 G
Res. Casa Bella.  Ondergrondse (-1) garage voor 1 wagen + een afzonderlijke berging. Vrij van huur. Beschikbaar bij akte.

Duplex appartement in een kleinere residentie in het centrum van Knokke

Ref. TK620
Knokke centrum - Zoutelaan. 5de verdieping. Lift.  Indeling: verdieping 05: inkom. Mooie open leefruimte met vooraan grote zuidgerichte deurvensters uitgevend op terras van waaruit aangenaam zicht op o.a. de Lippenslaan en de Zoutelaan. Trap naar verdieping 06. Open keuken ingericht met o.a. elektrische kookbekkens, dubbel spoeltafel, oven, koelkast en dampkap. Afzonderlijk gastentoilet. Achteraan slaapkamer 1 met bijhorende douchekamer. Toegang tot terrasje achteraan vanuit de eerste slaapkamer. De 2de slaapkamer op verdieping 06 is bijzonder ruim en voorzien van een hoekbad.
Private kelder op -1. Gemeenschappelijke ruimte voor ev. een plooifiets (enkel mogelijke via lift).  Kleinere Residentie met slechts 5 eenheden en telkens 1 appartement per verdieping. Gelijkvloerse + 1ste verdieping horecazaak Apéro. Individuele elektrische tellers en, individuele aardgasverwarming / plaatradiatoren. Het appartement is verhuurd cfr. Woninghuurwet.
Vrijblijvende info en bezoekafspraak via kantoor: 050 760 760 of info@knokkehomes.be

Nieuwbouw 2 slaapkamer appartement met zicht op zee.

Ref. TK525 (RDB61)
Nieuwbouw. Residentie Duinbergen (2022-2025). Appartement op de zesde verdieping. Breed zeezicht via de Meerlaan.
Indeling: inkomhal met afzonderlijk gastentoilet. Woon- en eetkamer vooraan uitgevend op een breed oostelijk georiënteerd terras/balkon. Open, ingerichte keuken. Keuze afwerking koper. Praktische berging met o.a aansluiting WM/DK. 2 Volwaardige slaapkamers voor dubbel bed. Badkamer met grote inloopdouche en lavabo. Twee fietshaken inbegrepen. Mogelijkheid aankoop ondergrondse staanplaats.

Planinfo, lastenboeken en prijzen verkrijgbaar via Knokke Homes - 050 760 760 - info@knokkehomes.be.

Recent hoekappartement met zijdelings zeezicht in het Hart van het Zoute!

Ref. TK761
Prachtig hoekappartement in een recent gebouw (2014) met zijdelings zeezicht in het hart van Het Zoute!

Dit ruime en lichtrijke appartement biedt een eigentijdse en comfortabele leefruimte, ideaal voor gezinnen of families die op zoek zijn naar een stijlvolle woonomgeving aan de kust. Bij het betreden van het appartement wordt u verwelkomd door een woonkamer die naadloos overgaat in een moderne keuken en eetruimte. Het zuidgerichte terras biedt een prachtig uitzicht en is de perfecte plek om te genieten van de zon en het zeebriesje.

Met drie comfortabele slaapkamers, elk voorzien van een dubbel bed en ingebouwde kasten, biedt dit appartement voldoende ruimte voor iedereen. De aanwezigheid van een badkamer en een douchekamer zorgen voor extra gemak en privacy.

Bovendien biedt het gebouw een private kelder op de -1 verdieping, perfect voor het opbergen van fietsen en andere benodigdheden. De ligging in een hoekgebouw zorgt voor extra privacy en rust, terwijl u toch kunt genieten van het bruisende leven van Het Zoute.

Mis deze unieke kans niet om dit prachtige hoekappartement aan de kust te beleven. Neem vandaag nog contact met ons op via 050/760 760 voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen!

Instapklaar nieuwbouw-appartement met frontaal zeezicht aan het Albertstrand

Ref. TK789
Schitterend nieuw appartement te koop op de Zeedijk bij zeilclub RBSC in residentie Wagram, een prestigieus project met eerstelijns zeezicht in Duinbergen.
Dit appartement, momenteel in de afwerkingsfase, zal beschikbaar zijn na oplevering in 2025. De lay-out omvat een gezellige woonkamer met aangrenzend voorste terras, perfect voor het bewonderen van het zeezicht en de avondzon. De open keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur en integreert naadloos met de eetruimte dankzij de geïntegreerde zitbank. Via de gang, met berging en gastentoilet, bereikt u twee ruime slaapkamers, elk met eigen douchekamer. Aan de achterzijde is er een ruim zuidgericht terras. Het appartement wordt aangevuld met een ondergrondse privéberging en twee fietsplaatsen in de gemeenschappelijke fietsenberging. Een garagebox kan worden aangekocht met directe toegang via de autolift.
Het gebouw wordt met vakmanschap opgetrokken met moderne, energiezuinige technologieën. De afwerking is van hoogwaardige kwaliteit, waardoor een exclusieve uitstraling ontstaat die voldoet aan de verwachtingen van veeleisende kopers.
Residentie Wagram is een uitstekende investering voor wie op zoek is naar rust, luxe en comfort op een toplocatie met de zee als constante metgezel. Voor meer informatie, bezichtigingen of werfbezoek : aarzel niet om ons team te contacteren.
We zijn vertrouwd met het project en staan klaar om u te begeleiden.

Gerenoveerd appartement, centraal gelegen op de Lippenslaan

Ref. TK656
Prachtig gerenoveerd appartement op 5e verdieping in het bruisende, commercieele centrum van Knokke.

Indeling: Inkomhal met vestiaire, gastentoilet, berging, een ruime en lichtrijke woonkamer, volledig uitgeruste keuken,  2 ruime slaapkamers met telkens een douchekamer ensuite, terras aan de achterkant.

Privatieve kelder aanwezig in het gebouw.

Info en bezoeken via 050 760 760

Compleet gerenoveerd tuinappartement nabij het strand en het Zwin.

Ref. TK712
Knokke-Zoute, Zwinlaan. Villaresidentie Henley. Smaakvol gerenoveerd en compleet ingericht hoekappartement met mooi terras en private tuin.

Indeling: Inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Via smeeddeur toegang tot de brede en lichtrijke leef- en eetruimte met zithoek en hoge deurvensters openend op een mooi - ca. 25m2 groot - zonneterras en de private zuidgerichte tuin. Parket. Open keuken, compleet ingericht en voorzien van de modernste inbouwapparaten (Miele/Liebherr) . Natuursteen. Nachthall. 3 Slaapkamers: master bedroom met bureelhoek, ingemaakte kasten en een ensuite badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele lavabo en toilet. 2de slaapkamer met dubbel bed en ingemaakte kasten. 3de slaapkamer met stapelbed en bureelhoekje. Centrale 12de badkamer met inloopdouche (mortex) en lavabo. Italiaanse topkwaliteit. Praktische berging met wasmachine en droogkast. Ruime private kelder. Gemeenschappelijke fietsenberging. Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse autostaanplaats.
Afwerking & inrichting: elektrische rolluiken en verduistering, alles aan/uit functie, linnen gordijnen, vernieuwde ramen, vloerverwarming, domotica (Qbus), alarm, frame-TV, conciërge in het gebouw, ... inrichting, raamdeco en toestellen inbegrepen.

Vrijblijvende info en bezoek via kantoor: 050 760 760 - info@knokkehomes.be
 

Ref.

Villa Sunny Home: l'histoire se répète

Ref. TK672
Gebouwd in 1936 en stand gehouden tot 2022...om in 2022 en 2023 een complete en structurele monster-renovatie te mogen ondergaan om terug in haar volle glorie te mogen pronken op de hoek van de Bergdreef en de Kruindreef in hartje Duinbergen: de modernistische en historische Villa Sunny Home.

De villa geniet van verschillende toegangsmogelijkheden dankzij het duinlandschap waarop ze ooit mocht worden gebouwd. Via de inkom Kruindreef toegang tot de inkomhal met grote vestibule / bureel en een afzonderlijk gastentoilet. Combinatie van natuurstenen (kalksteen) vloeren en parket. Eenmaal binnen in de open leefruimte, geniet men een unieke lichtinval doorheen de vele ramen in de 3 open gevels. Een thuis…
De keuken op maat is kwalitatief-modern en toch “rustig” opgebouwd met op en top kwaliteitsmaterialen zoals o.a. Miele inbouwtoestellen, een Pristina-natuurstenen werkblad en spoeltafel, Quooker kraanwerk... mooie combo van functionaliteit en smaak.
Eethoek: aansluitend aan het keukenmeubilaire is een gezellige zitbank gecreëerd met het oog om er een gepaste eettafel aan te plaatsen om u en uw familie te laten genieten.
De leefruimte is royaal en biedt haar bewoners de perfecte mogelijkheid om er – naast de eetplaats - een groot zit- of TV salon in te voorzien zonder enige afbreuk te doen van ruimte en licht. Vloerverwarming alom in combinatie met extra ‘winter’-radiatoren.
Vanuit de keuken- en leefruimte toegang tot een gezellig, door groen omringd, terras met o.a. een ingenieuze buitendouche. De groenaanplantingen rondom worden periodiek voorzien van water dankzij het ge-automatiseerde bevloeiingssysteem.
Vaste parkethouten trap naar de verdieping.
De verdieping biedt haar bewoners maar liefst 4 prachtige slaapkamers waarvan 1 met een en-suite badkamer en een afzonderlijke 2de gastenbadkamer. Alle slaapkamers genieten een parkethouten vloer, ethernet en TV aansluiting, op maat gemaakte hang- en legkasten, en prachtig sfeerbehoudende authentieke radiatoren. De badkamers stralen pure luxe en rust uit: natuurstenen vloeren, mortex wanden en inloopdouches, op maat gemaakte meubilaire met natuurstenen lavabo’s en Italiaans inbouw-kraanwerk. Vooraan is een bijzonder groot terras die 2 zijden van de villa inneemt en waarvan men kan profiteren van de zon. Smaakvol gerenoveerd met oog voor detail zoals o.a. het behoud van de authentieke gevel-bloembak-houders die werden bewaard, alsook de historische dakrand werd ingenieus en vaktechnisch prachtig afgewerkt.
Via de Bergdreef toegang tot de grote garage waar alle technieken werden ondergebracht met o.a. een laadpaal voor elektrische voertuigen. Veiligheidsdeur als toegang tot de kelder waar o.a. aansluiting voor WM/DK is voorzien
Veiligheid
Uw veiligheid is gegarandeerd dankzij o.a. een geïntegreerd alarmsysteem met klavieren op elk niveau, camera-bewaking (Hikvision) rondom de woning, videophonie (ook boven), veiligheidsdeuren (ook in de kelder) en meerpuntssloten + inbraakwerende hang- en sluitwerk op de ramen en deuren.
Technisch / energetisch
Van F naar A:  energie stond centraal in deze renovatie en het loonde… van EPC F naar EPC A waardoor de Sunny Home werkelijk futureproof is voor de volgende generaties. De quasi nieuwbouwscore in een historisch pand werd bekomen dankzij o.a. doorgedreven isolatie, vloerverwarming gelijkvloers, hoogisolerend raamwerk en beglazing, dakisolatie, zonnepanelen, laadpaal, ventilatie, HR Top ketel, etc.

De “Sunny Home”: perfecte harmonie tussen geschiedenis en toekomst. Een droomhuis aan zee !
 

Ref.

Goed gelegen autostaanplaats nabij het strand in Duinbergen

Ref. TK694
Residentie Santa-Barbara:  Zeer goed gelegen parking te Duinbergen vlakbij de Zeedijk.
Afmetingen: 4m60 x 2m70 (niveau -1).  
Mogelijkheid tot het maken van een gesloten garagebox.
Informatie en vrijblijvend bezoek mogelijk via 050/760 760

Graag meer informatie

© Immo Knokke Homes - Algemene voorwaarden en privacybeleid - site by projectweb.be
Top

OOPS!

Zend dit vastgoed:

naar uzelf, een vriend(in), familie, ...