Mijn selectie 5

Vastgoed opgeslagen in uw favorieten
WIS ALLES

Ref.

Exclusive high-end Mezzanine met frontaal zeezicht.

Ref. RDB 149/72 Mezza
Residentie Duinbergen (2022-2025) - hoek Meerlaan / Zeedijk.
Exclusive 236 m2 grote Mezzanine op de zevende verdieping met frontaal en zijdelings zeezicht.
Indeling cfr. plannen:
* verdieping 07: inkomhal met afzonderlijk gastentoilet. Royale leefruimte met uitzonderlijke hoge raampartijen rechtstreeks uitgevend op de zee. Terras. Eetplaats. Grote open leefkeuken met ontbijthoek. (2de) Terrasje achteraan. Grote berging. Private binnnetrap naar 07+. Ingemaakte kasten alom. Grote slaapkamer met aansluitende dressing en badkamer. (3de) Terras aan de slaapkamer met zijdelings zeezicht.
* verdieping 07+: bereikbaar via lift of trap: nachthall met afzonderlijk nachttoilet. Grote 'open' slaapkamer met vergezicht op zee ! (2de) Dressing en badkamer. 3de slaapkamer met aansluitende private badkamer.
* Ondergronds: gemeenschappelijke fietsenberging en mogelijkheid tot aankoop van ondergrondse staanplaats(en).
Alle info (plannen/lastenboeken) via Knokke Homes - 050 760 760 - info@knokkehomes.be.

Goed gelegen garagebox in een villaresidentie nabij het Stubbenpark te Duinbergen

Ref. TK721
Deze garage in een moderne villaresidentie Nid Clair ligt aan de minigolf en op een paar meter van het strand in Duinbergen. Met afmetingen van 6m00 op 2m70 is de bereikbaarheid perfect via een grote automatische deur aan de ingang van de residentie.  Info via 050 760 760.

Zeer aangenaam en zonnig duplexappartement op wandelafstand van de Zeedijk te Heist

Ref. TH264
Zeer aangenaam en goed onderhouden duplexappartement op wandelafstand van het strand en de winkels van Heist.
Het appartement biedt o.a. een inkomhal met gastentoilet en vestiaire, een ruime woonkamer uitgevend op twee grote zonnige terrassen met een mooi vergezicht, een halfopen ingerichte keuken met aansluitend een grote en praktische berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Slaapkamer één met douchekamer. Op de bovenverdieping bevindt zich de tweede slaapkamer met dressing en grote badkamer. Private kelder en gemeenschappelijke fietsenberging op niveau -1 van de Residentie. In de prijs is een garagebox in het gebouw, alsook de syndickosten inbegrepen.
Info en bezoek via Knokke Homes. 050/760 760 - info@knokkehomes.be

Ruime garagebox vlakbij centrum Knokke

Ref. TK634
Ruime en makkelijk toegankelijke garagebox met kantelpoort in Res Cypres vlakbij het centrum van Knokke. Mogelijkheid om extra bergingen bij te kopen. Afmetingen: 5m75 x 3m45. Automatische kantelpoort - automatische buitenpoort - lichte inrijhelling - automatisch licht in de box. VME Lasten op jaarbasis slechts ca. € 32.

Graag meer informatie

© Immo Knokke Homes - Algemene voorwaarden en privacybeleid - site by projectweb.be
Top

OOPS!

Zend dit vastgoed:

naar uzelf, een vriend(in), familie, ...