Mijn selectie 7

Vastgoed opgeslagen in uw favorieten
WIS ALLES

Exclusieve bouwgrond voor landelijke villabouw in Maldegem

Ref. TK537
Perceel bouwgrond voor villabouw met achter- en naastliggend gedeelte weiland / tuin. 3.578 m2. Bouwgrond met ZuidWest gerichte tuin. Landelijk breedte-zicht naar achter over 'eigen' grond. Voldoende straatbreedte (ca. 27 m) voor de creatie van 'eigen' doorgang naar het achterliggend perceel (indien gesplitst voor bijv. houden van buitendieren). Mogelijkheid tot uitbreiding. Info via kantoor 050 760 760.

Nieuwbouw 2 slaapkamer appartement met prachtig zijdelings zeezicht.

Ref. TK526 (RDB62)
Nieuwbouw. Residentie Duinbergen (2022-2025). Appartement op de zesde verdieping. Breed zeezicht via de Meerlaan.
Indeling: inkomhal met afzonderlijk gastentoilet. Woon- en eetkamer vooraan uitgevend op een breed oostelijk georiënteerd terras/balkon. Open, ingerichte keuken. Keuze afwerking koper. Praktische berging met o.a aansluiting WM/DK. 2 Volwaardige slaapkamers voor dubbel bed. Badkamer met grote inloopdouche en lavabo. Twee fietshaken inbegrepen. Mogelijkheid aankoop ondergrondse staanplaats.

Planinfo, lastenboeken en prijzen verkrijgbaar via Knokke Homes - 050 760 760 - info@knokkehomes.be.

Ruim en prachtig gerenoveerd appartement met zicht op het Zegemeer

Ref. TK577
Lac Residence, Lispannenlaan 33: Prachtig gerenoveerd hoekappartement heel rustig gelegen te Knokke, genietend van een open zicht op het Zegemeer. Inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Lichtrijke woonkamer met gashaard en aansluitend eetkamer. Volledig geïnstalleerde open keuken. 3 volwaardige slaapkamers met ingemaakte kasten en elke hun privatieve bad/douchekamer. Mogelijkheid tot aankoop van een garagebox in de residentie.(Epc Label B) Infos en bezoek via de 050 760 760

Ref.

Kwalitatieve commerciële ruimte in het hartje van het Zoute

Ref. TK675
Deze uitzonderlijke handelsruimte heeft heel wat troeven! Ze is niet alleen fantastisch gelegen tussen de Zeedijk en het Driehoeksplein. De patio vooraan is heel uitnodigend en biedt net dat tikkeltje meer. Eens je binnenwandelt door de mooie hoge deuren wordt je verrast door een open ruimte om u tegen te zeggen. De hoge plafonds zorgen voor een zee aan ruimte en mogelijkheden. Achteraan kan je een deel afsluiten en eventueel een bureelruimte organiseren. En er is nog meer! De deur achteraan geeft toegang tot een ingerichte studio met een geïnstalleerde keuken, een leef-/slaapruimte, een badkamer met douche en lavabo en een afzonderlijk toilet. Ons kantoor beschikt over alle informatie dewelke wij u graag verder toelichten. Vrijblijvend bezoek mogelijk via 050/760760

Charmante koppelvilla op een unieke ligging aan het Zwin

Ref. TK684
Villa op een unieke ligging nabij het strand en met het Zwin als overbuur.
Gezellige en familiale sfeervilla met o.a. een inkomhal met afzonderlijk gastentoilet en vestiaire, mooie leefruimte met veel daglicht, prachtig vergezicht over het Zwin en uitgerust met een gezellige open haard. Eetkamer. Afzonderlijke keuken met ontbijthoek, uitgevend op  cosy overdekt zonneterras. Inpandige garage. Omheinde tuin. Op de verdieping: 4 slaapkamers: de master-bedroom met badkamer, een 2de slaapkamer met badkamer, slaapkamer 3 met douchekamer, en slaapkamer 4. Zolder.
Villa Zwinview: uw ideaal vakantieverblijf in het Zoute nabij de standbars & surfclubs en genietend van unieke zichten over het Zwin!

Ref.

Graag meer informatie

© Immo Knokke Homes - Algemene voorwaarden en privacybeleid - site by projectweb.be
Top

OOPS!

Zend dit vastgoed:

naar uzelf, een vriend(in), familie, ...