Mijn selectie 1

Vastgoed opgeslagen in uw favorieten
WIS ALLES

Royaal - ca. 300m2 incl. terras - 'High-end' - duplex met 4 slaapkamers en 4 badkamers.

Ref. 431/81 Duinrésidence
Knokke Zeedijk Duinbergen - Duinrésidence.
Royaal duplex appartement van ca. 273 m2 bewoonbare oppervlakte met ca. 26 groot terras met frontaal zeezicht op de 8ste verdieping .

Indeling: Level 08: inkomhal met vestibule en gastentoilet. Natuursteen.  Via dubbel deur betreedt men de enorme leefruimte met maar liefst ca. 11m brede ramen uitgevend op terras en de zee. Parkethouten vloeren. Kwalitatieve en exclusieve keukeninrichting met mogelijkheid tot kookeiland, compleet geëquipeerd volgens de wens van de klant. Binnentrap naar de bovenliggende verdieping. Praktische en ruime berging voor o.a. de technische installaties en aansluiting WM/DK. Achteraan, uitgevend op terras de eerste van de vier slaapkamers, met eigen privé badkamer voor o.a. ligbad, douche, dubbele lavabo en toilet. Via de private binnenlift of trap toegang tot level 09 (ook afzonderlijk bereikbaar via de gemeenschappelijke hall/lift). Op level 09 geniet u o.a. van 3 grote slaapkamers, elk voldoende groot voor dubbel bed: Slaapkamer 2 met vele ingemaakte kasten is vergezeld van een praktische bureelhoek en een eigen badkamer voor zowel douche, ligbad en een dubbele lavabo. Slaapkamer 3 geniet eveneens een eigen badkamer met douche en lavabo en een grote dressing-hoek. Slaapkamer 4 heeft dan weer haar eigen badkamer met privaat toilet, douche en lavabo. In de nachthall is nog een extra nachttoilet en veel kastruimte. Een uitzonderlijke wooneenheid waarin grote families en/of vele gasten op gepaste wijze kunnen verwend worden. 'One of a kind'...

Deze hoogst-exclusieve woonduplex maakt deel uit van het iconische gebouw 'Duinrésidence' die sinds 1936 staat te pronken op de hoek van de Zeedijk en de Leeuwerikenlaan. In de komende periode 2021-2024 wordt - met behoud van o.a. de typische gevel en toren - een nieuw hoog exclusieve residentie gebouwd die dé landmark van Duinbergen wordt. Haar nieuwe bewoners zullen kunnen genieten van een hoogwaardige afwerking dankzij de royale voorzien budgetten voor de afwerking, inclusief maatwerk binnenschrijnwerk, een energiebewust verblijf en een hedendaags technische performante uitrusting  om u zorgeloos te laten genieten van de unieke Knokse kust en de gezellige ambiance van Duinbergen. Ondergronds (tot -2) is er de mogelijkheid om een garagebox afzonderlijk aan te kopen.

Alle info, planinzage, lastenboeken en detailinformatie verkrijgbaar via ons nabijgelegen kantoor. Wij kijken alvast vanuit ons kantoor te Duinbergen dagelijks mee naar deze uitzonderlijke evolutie... kijk gerust mee, we helpen u graag vrijblijvend verder.

Graag meer informatie

© Immo Knokke Homes - Algemene voorwaarden en privacybeleid - site by projectweb.be
Top

OOPS!

Zend dit vastgoed:

naar uzelf, een vriend(in), familie, ...