Mijn selectie 1

Vastgoed opgeslagen in uw favorieten
WIS ALLES

Prachtige duplex op de 7de verdieping met zijdelings zeezicht en zonnig terras.

Ref. 431/73 Duinrésidence
Knokke Zeedijk Duinbergen - Duinrésidence. Nieuwbouw Duplex-mezzanine op verdiepingen 7 en 7+ op de Leeuwerikenlaan.

Indeling: Level 07: mooie ca. 7m brede leef- en eetruimte met grote deurvensters uitgevend op zuid-west gericht terrasover de volle breedte van het appartement. Parket. Moderne open keuken, volledig ingericht naar keuze klant.  Praktische bergruimte. Binnentrap naar level 7+. Nachthall met afzonderlijk gastentoilet. 1 Slaapkamer voor dubbel bed, vergezeld van een badkamer met douche en lavabo. Rechtstreeks buitenraam uitgevend op de grote centrale area. Level 07+: hall (eveneen te betreden vanuit de gemeenschappelijke hall en bereikbaar met de VME lift), lange dressingkast, en een 2de slaapkamer met eigen badkamer voor o.a. ligbad, douche, dubbele lavabo en toilet. Variaties tot creatie van ev. extra ruimte/uitbreiding e.d. bespreekbaar.

Deze exclusieve mezzanine maakt deel uit van het iconische gebouw 'Duinrésidence' die sinds 1936 staat te pronken op de hoek van de zeedijk en de Leeuwerikenlaan. In de komende periode 2021-2024 wordt - met behoud van o.a. de typische gevel en toren - een nieuw hoog exclusieve residentie gebouwd die dé landmark van Duinbergen wordt. Haar nieuwe bewoners zullen kunnen genieten van een hoogwaardige afwerking dankzij de royale voorzien budgetten voor de afwerking, inclusief maatwerk binnenschrijnwerk, een energiebewust verblijf en een hedendaags technische performante uitrusting  om u zorgeloos te laten genieten van de unieke Knokse kust en de gezellige ambiance van Duinbergen. Ondergronds (tot -2) is er de mogelijkheid om een garagebox afzonderlijk aan te kopen.

De verkoop is met groot succes gestart en de kopers genieten alle garanties van de Wet Breyne. De professionele bouwheer met jaren ervaring in o.a. Knokke, heeft zich hierbij laten omringen door deskundige en gedreven professionals voor zowel het architecturaal, bouwtechnisch , juridische en commercieel kader. De Duinrésidence is Uw aandacht zeker waard en klaar voor een mooie toekomst !

Alle info, planinzage, lastenboeken en detailinformatie verkrijgbaar via ons nabijgelegen kantoor. Wij kijken alvast vanuit ons kantoor te Duinbergen dagelijks mee naar deze uitzonderlijke evolutie... kijk gerust mee, we helpen u graag vrijblijvend verder.

Graag meer informatie

© Immo Knokke Homes - Algemene voorwaarden en privacybeleid - site by projectweb.be
Top

OOPS!

Zend dit vastgoed:

naar uzelf, een vriend(in), familie, ...