Mijn selectie 7

Vastgoed opgeslagen in uw favorieten
WIS ALLES

Instapklaar appartement met drie kamers op een topligging op de zeedijk van het Zoute

Ref. TK741
Knokke- Zeedijk Zoute. Appartement op de 3de verdieping met frontaal zeezicht. Indeling: inkom met vestiairekast en afzonderlijk gastentoilet. Ruime open woon- en leefruimte met brede ramen uitgevend op de zee. Parkethouten vloeren. Open ingerichte keuken met gezellige eethoek. Praktische berging voor WM/DK & technieken. Nachthall. 3 Slaapkamers. Slaapkamer 01 met ingemaakte kasten en geschikt voor dubbel bed. Aansluitende badkamer met o.a. ligbad en toilet. Toegang tot terras achteraan. Slaapkamer2: grote slaapkamer met thans 2 enkelvoudige bedden en bureeltje. Aansluitende douchekamer. 3de slaapkamer met stapelbed en lavabo. Ondergrondse private kelder. Gemeenschappelijke fietsenberging.
Kleinere residentie - lift - toegang gebouw via achteraan mogelijk via de Kustlaan (fietsenberging). Appartement thans verhuurd onder gemeen recht (2de verblijf). Info en bezoek via kantoor: 050 760 760 of info@knokkehomes.be.

Ruim en prachtig gerenoveerd appartement met zicht op het Zegemeer

Ref. TK577
Lac Residence, Lispannenlaan 33: Prachtig gerenoveerd hoekappartement heel rustig gelegen te Knokke, genietend van een open zicht op het Zegemeer. Inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Lichtrijke woonkamer met gashaard en aansluitend eetkamer. Volledig geïnstalleerde open keuken. 3 volwaardige slaapkamers met ingemaakte kasten en elke hun privatieve bad/douchekamer. Mogelijkheid tot aankoop van een garagebox in de residentie.(Epc Label B) Infos en bezoek via de 050 760 760

Ruime autostaanplaats op Manitobaplein

Ref. TK708
Deze parking bevindt zich op het Manitobaplein en is ideaal gelegen op niveau - 1 van de residentie.
Afmetingen: 5,20 x 2 m50, (poort 2m40); Hoogte +/- 1m86

Ref.

Ref.

Luxueus gemeubeld en gestoffeerde duplex in een prachtig gerenoveerde, historische villaresidentie in Duinbergen, met prachtige uitzichten op het groen.

Ref. TK664
Uw droomappartement volledig gemeubeld met Italiaanse design, compleet gestoffeerd en ingericht als een hotelsuite.... een pareltje voor uw verblijf in Knokke !

Indeling:  via de Engelsestraat: Gemeenschappelijke inkomhal (voor slechts 2 app) met private lift, toegang tot de private eenheid. Ruime leefruimte overvloeiend in de volledig uitgeruste, open keuken.  Zuidgericht zonterras. Praktische berging. Private trap/lift naar de bovenverdieping. Nachthall met vooraan de Master Bedroom met dubbel bed en aansluitende douchekamer met inloopdouche, lavabo en toilet. Maatkasten alom. 2de  Slaapkamer met dubbel bed. 2de Badkamer met ligbad en dubbele lavabo en toilet. 3de slaapkamer met slaap-mezzanine. Dit alles genietend van unieke zichten over het Stübbenpark.
Buitenom: aan de zijde Bergstraat: 1 parkeerplaats voor de wagen en het gebruik van de gemeenschappelijke garage als gesloten fietsenberging. Mogelijkheid om een gesloten garagebox in de buurt te bekomen.

Dit exclusief aanbod biedt u een “Next Level” : het appartement is compleet instapklaar ingericht: alle meubilair aanwezig, bedden, kookgerei, maatkasten, … pure ‘hotel-luxe’ zonder verhuiszorgen …

Het gebouw betreft een beschermd monument, en is dus vrijgesteld van de renovatieverplichting, maar beschikt toch over een zeer goed EPC met score "C" en is dus klaar voor de toekomst

Bezoek en info via 050 760 760.

Instapklaar restaurant op toplocatie in het Zoute

Ref. TK367
Dit handelspand in een kleinschalige residentie is bijzonder goed gelegen tussen de Kustlaan en de zeedijk van het Zoute. Het is ingericht als restaurant met een mooie zaal, een vergund voorterras en een ruime barruimte op de gelijkvloerse verdieping. In de kelderverdieping is de volledig ingerichte professionele keuken met koelcel en keukenlift, de gescheiden toiletten en een kleine bergruimte, die eventueel apart toegankelijk is voor leveranciers. Alle aanwezige kwalitatieve meubilair, de bar en de keukeninstallatie zijn inbegrepen in de vraagprijs. Geen bijkomende overnamekosten, geen lopende handelshuur. De koper (of zijn latere huurder) kan dus op korte termijn starten met de uitbating zonder bijkomende investeringen. Mooie opportuniteit op een gegeerde ligging vlakbij de zeedijk in het Zoute..

Graag meer informatie

© Immo Knokke Homes - Algemene voorwaarden en privacybeleid - site by projectweb.be
Top

OOPS!

Zend dit vastgoed:

naar uzelf, een vriend(in), familie, ...