Wij zijn Knokke Homes


Knokke Homes werd in 2016 opgestart op de hoek van de Zeedijk en de Majoor Quaillestraat tegenover de zeilclub in Duinbergen.De oprichter en Knokkenaar Alexander Vandamme, die voordien al enkele jaren ervaring kon opdoen in het Knokse vastgoed, verzamelde de nodige marktkennis om een actief kantoor op te starten die al snel bijzonder succesvol werd dankzij de specifieke aanpak waarbij marktkennis, klantgerichtheid en een persoonlijk contact de ideale formule bleek.

-

Dit prille succes droeg ertoe bij dat eind 2017 Dhr Petrus Alberts aangesteld werd om het team te komen versterken. Dankzij zijn joviale karakter en ongeëvenaarde werklust, groeide hij al snel uit tot een onmisbare kracht die al ettelijke dossiers perfect heeft kunnen afronden. Met het Frans als moedertaal is hij een rots in de branding voor ons Franstalig cliënteel. Als gediplomeerd vastgoedmakelaar zet hij zich dagelijks in om met zijn expertise en motivatie voor elke kandidaat het beste resultaat te halen.

-

Eind 2020 werd Gil Buidin verwelkomt om de dagelijkse werking van onze seizoensverhuurafdeling te behartigen. Gil is een pur-sang zelfstandige medewerker waarvoor niets teveel gevraagd is. Zijn vriendelijkheid is een garantie op een warm onthaal en hij zorgt er dag in dag uit voor dat zowel verhuurders als huurders de best mogelijke service krijgen. Danzij zijn organisatorisch talent beheert hij het volledige vakantie-segment van zowel het kantoor in het Zoute als in Duinbergen en slaagt hij er in om alle huurders een zorgeloze vakantie te laten beleven.

-

Begin 2021 kwam Bart Vandamme, broer van Alexander, zijn rijke ervaring met het team delen en werd mede bestuurder. Dankzij zijn jarenlange ervaring in diverse vastgoedsectoren, zorgt hij mee voor de verdere uitbouw van de Knokke Homes-visie en staat hiermee tevens aan de wieg van de oprichting van ons tweede kantoor op de Zeedijk in het Zoute.

-

Eind 2022 werd het commerciële team versterkt met de komst van Nathan Vandenabeele. Deze jonge all-round aspirant-vastgoedmakelaar is bijzonder gedreven en staat in voor zowel jaarverhuur als verkoop. Hij pendelt tussen het kantoor in het Zoute en Duinbergen en zorgt hiermee voor een meer dan degelijke kennis van het vastgoed in Knokke-Heist om onze talrijke kandidaat-(ver)kopers -en (ver)huurders bij te staan. Dat Nathan uit het goede hout is gesneden is een understatement. Niet enkel zijn commerciele talent, maar ook zijn vriendelijke persoonlijkheid zorgen ervoor dat al zijn klanten op de best mogelijke manier worden geholpen.

-

De activiteiten spitsen zich hoofdzakelijk toe op de verkoop en de verhuur van onroerend goed, maar ook rentmeesterschap behoort tot het takenpakket waarmee Knokke Homes u van dienst kan zijn.

-

Dankzij onze gedrevenheid, onze ervaring en marktkennis zijn we de ideale partner om U te begeleiden in uw zoektocht naar uw ideale plek aan zee.

-

Zoekt u een vakantie- of woonappartement, een rustig gelegen villa of een nieuwbouw met zicht op zee ? Wenst u een geschikte solvabele kandidaat te zoeken voor uw appartement of woning ?

-


Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek, wij staan u graag te woord.

      Recensies

Team Knokke Homes

Vindt u niet meteen wat u zoekt op deze website? Laat ons verder zoeken voor u. Wij houden u op de hoogte.
Houd me op de hoogte
Verkoop of verhuur uw vastgoed via Immo Knokke Homes.
U wilt een vastgoed verkopen of verhuren?
Knokke Homes biedt u een volledig gratis schatting van uw eigendom aan.
Gratis schatting
© Immo Knokke Homes - Algemene voorwaarden en privacybeleid - site by projectweb.be
Top

OPEN-WERF DAG

Residentie Duinbergen - Zaterdag 27/07/24 van 11u tot 15u00

Hoek Zeedijk & Meerlaan Albertstrand - 8300 Knokke-Heist

Nog twee top-appartementen beschikbaar in deze nieuwbouwresidentie