Meer info over Immo Knokke Homes

Knokke Homes is een nieuw vastgoedkantoor op de hoek van de Zeedijk en de Majoor Quaillestraat tegenover de zeilclub in Duinbergen.

Alhoewel het een jonge onderneming betreft, kan de dynamische zaakvoerder Alexander Vandamme reeds beroep doen op een actieve ervaring van meer dan 15 jaar in het Knokse vastgoed. In deze periode verzamelde hij de nodige marktkennis om samen met zijn echtgenote Sophie Vanduffel uw ideale partner te worden bij al uw vastgoedtransacties in en rond Knokke.

Dankzij het groeiend succes werd eind 2017 Dhr Petrus Alberts aangesteld om het team te komen versterken. Met zijn expertise en motivatie beschikt het kantoor over nog meer daadkracht om ook voor U het beste resultaat te halen.

De activiteiten spitsen zich hoofdzakelijk toe op de verkoop en de verhuur van onroerend goed, maar ook rentmeesterschap behoort tot het takenpakket waarmee Knokke Homes u van dienst kan zijn.

Dankzij hun gedrevenheid, hun ervaring en marktkennis kunnen zij de juiste persoon aan het juiste pand linken en u dus zo begeleiden in uw zoektocht naar uw ideale plek aan zee. Zoekt u een vakantie- of woonappartement, een rustig gelegen villa of een nieuwbouw met zicht op zee ? Wenst u een geschikte solvabele kandidaat te zoeken voor uw appartement of woning ?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek, wij staan u graag te woord.

Alexander Vandamme

Zaakvoerder

Petrus Alberts

Verkoop / Verhuur

Vindt u niet meteen wat u zoekt op deze website? Laat ons verder zoeken voor u. Wij houden u op de hoogte.
Houd me op de hoogte
Verkoop of verhuur uw vastgoed via Immo Knokke Homes.
U wilt een vastgoed verkopen of verhuren?
Knokke Homes biedt u een volledig gratis schatting van uw eigendom aan.
Gratis schatting
© Immo Knokke Homes - Algemene voorwaarden en privacybeleid - site by projectweb.be
Top