Prachtig duplexappartement in de luxueuze nieuwbouwresidentie Feronia I

Ref. Feronia I - 62

Fantastisch duplexappartement op de zesde verdieping van de nieuwbouwresidentie in opbouw Feronia I in de J. Nellenslaan te Knokke.
Deze fraaie duplex omvat een brede leefruimte met een prachtig zuidgericht terras van waarop men niet enkel van de zon, maar ook van het open zicht over de villa's kan genieten. Aan de achterzijde is de eetplaats met de grote open keuken, voorzien van alle toestellen en een werkblad in natuursteen of composiet, met berging met plaats voor wasmachine en droogkast en een achterterras. Op de bovenverdieping zijn er vier slaapkamers voorzien, waarvan de master bedroom met en-suite douchekamer. Ook een nachttoilet en een aparte badkamer zijn standaard voorzien. Elk appartement beschikt over meerdere fietshaken en er is de mogelijkheid om een parking of garagebox in het gebouw te bekomen. De koper kan het basisplan en de inrichting die is voorzien in het gedetailleerde en luxueuze lastenboek aanpassen naar eigen smaak en goeddunken, voor zover dit de stabiliteit en de voortgang der werken niet verstoort.
Contacteer ons vrijblijvend op het nr 050/760.760 voor alle info, prijzen en plannen.

Specificaties:

Transactie: Verkocht
Type: Appartement
Bouwjaar: 2022
Algemene staat: Nieuwe staat
Slaapkamer(s):4
Badkamer(s):2
Toiletten:3
Omgeving:Zee/Strand/Duinen
Bewoonbare opp. m²: 145
Adres: Jozef Nellenslaan
8300, Knokke-Heist
Verdieping: 6
Lift: Ja

Had u graag meer informatie over dit vastgoed of zou u het graag bezoeken?

Vereiste velden *
Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Zend dit vastgoed:

naar uzelf, een vriend(in), familie, ...

×

OOPS!

SUCCES!

Toegevoegd aan selectie

Uw selectie is toegoevoegd aan de favorieten

MIJN SELECTIE