Mijn selectie 8

Vastgoed opgeslagen in uw favorieten
WIS ALLES

Smaakvol gerenoveerd appartement met zuidgerichte zichten over het Zoute & de Approach Golf.

Ref. TK743
Res. Saint Georges. Zoute - De Wielingen. 6de verdieping. Super gezellig appartement met aangenaam en zonnig terras, kijkend over de  Kustlaan naar de Approach Golf en de villa's rondom. Superligging: de zee op een zucht, winkels op wandelafstand en in hartje ambiance-Zoute. 
Het appartement werd compleet gestript, structureel gerenoveerd met kwalitatieve materialen, smaakvol ingericht, afgewerkt en vooral praktisch en vooruitstrevend uitgerust om te kunnen dienen als ideaal verblijf aan zee. Binnenin voelt het veel ruimer aan dan zou vermoeden en dankzij een weldoordachte combinatie van op maat gemaakte schuifwanden en inklapbaare combo bed/bureel, biedt het appartement slaapgelegenheid aan 4 tot 6 personen. Aangename woon- en leefruimte met veel daglicht en voorzien van vast op maat gemaakte kasten. Het zongericht terras is toegankelijk via de leefruimte via de 2-way sliding doors. Het uitzicht is zalig: overheen de lagere gebouwen van de Kustlaan, over de approach golf naar de zon, het groen en de villa's van het Zoute. 
De open maatwerk keuken is uitgerust met Miele inbouw toestellen en ook uw wijn of champagne wordt perfect op temperatuur gehouden in de ingebouwde Miele-wijnkast. Aqualex-kraan. Eettafel met vaste bankopstelling. Slaapkamer met dubbel bed, volledige wand ingemaakte kasten en toegang tot klein balkon in de area. De badkamer en het gastentoilet zijn op identieke wijze afgewerkt met o.a. gietvloeren, natuurstenen lavabo en als extraatje het slimme Ipee-syteem voor het toilet. Praktische op maat gemaakte berging voor WM/DK.
De privatieve CV aardgas - installatie (CV aardgas) bevindt zich net buiten het appartement in een afzonderlijke afsluitbare bergruimte i/d gemeenschappelijke hall op de 6de verdieping. Afzonderlijke tellers water, aardgas en elektriciteit. Private kelder op de -1 inclusief en de eerste keuze op aankoop van de autostaanplaats in de -2. In- en uitrit via de Kustlaan. Beheer gebouw via professionele BIV syndicus.
Informatie en bezoek via onze kantoren: 050 760 760.

Ref.

Ref.

Casco meergezinswoning met garage gelegen aan Duinenwater

Ref. TK715
Deze casco meergezinswoning is gelegen aan Duinenwater en op slechts enkele passen van de Lippenslaan. 

Indeling: Op het gelijkvloers bevindt zich een ruime garage met aansluitend een multifunctionele ruimte. Deze ruimte kan ook perfect worden gebruikt als handelspand. Het eerste appartement is gelegen op eerste verdieping, daar bovenop bevindt zich het tweede appartement. Beide appartementen kunnen worden uitgerust met een leefruimte, open keuken, 2 ruime slaapkamers en een badkamer. 
Er is echter nog een mogelijkheid om een extra (3e) verdieping toe te voegen aan het gebouw.

Info en bezoeken via 050 760 760

Ref.

Gesloten garagebox thv glacier de Post in Duinbergen

Ref. TK441
Ruime garagebox van 5m10 op 2m65 in Res Pentagon op niveau -2. Automatische poort aan de inrit, kantelpoort aan de box. De garage is vlot bereikbaar. Toegang via Jozef Nellenslaan, voetgangersuitgang bij de zeedijk.

Royaal - ca. 300m2 incl. terras - 'High-end' - duplex met 4 slaapkamers en 4 badkamers.

Ref. 431/81 Duinrésidence
Knokke Zeedijk Duinbergen - Duinrésidence.
Royaal duplex appartement van ca. 273 m2 bewoonbare oppervlakte met ca. 26 groot terras met frontaal zeezicht op de 8ste verdieping .

Indeling: Level 08: inkomhal met vestibule en gastentoilet. Natuursteen.  Via dubbel deur betreedt men de enorme leefruimte met maar liefst ca. 11m brede ramen uitgevend op terras en de zee. Parkethouten vloeren. Kwalitatieve en exclusieve keukeninrichting met mogelijkheid tot kookeiland, compleet geëquipeerd volgens de wens van de klant. Binnentrap naar de bovenliggende verdieping. Praktische en ruime berging voor o.a. de technische installaties en aansluiting WM/DK. Achteraan, uitgevend op terras de eerste van de vier slaapkamers, met eigen privé badkamer voor o.a. ligbad, douche, dubbele lavabo en toilet. Via de private binnenlift of trap toegang tot level 09 (ook afzonderlijk bereikbaar via de gemeenschappelijke hall/lift). Op level 09 geniet u o.a. van 3 grote slaapkamers, elk voldoende groot voor dubbel bed: Slaapkamer 2 met vele ingemaakte kasten is vergezeld van een praktische bureelhoek en een eigen badkamer voor zowel douche, ligbad en een dubbele lavabo. Slaapkamer 3 geniet eveneens een eigen badkamer met douche en lavabo en een grote dressing-hoek. Slaapkamer 4 heeft dan weer haar eigen badkamer met privaat toilet, douche en lavabo. In de nachthall is nog een extra nachttoilet en veel kastruimte. Een uitzonderlijke wooneenheid waarin grote families en/of vele gasten op gepaste wijze kunnen verwend worden. 'One of a kind'...

Deze hoogst-exclusieve woonduplex maakt deel uit van het iconische gebouw 'Duinrésidence' die sinds 1936 staat te pronken op de hoek van de Zeedijk en de Leeuwerikenlaan. In de komende periode 2021-2024 wordt - met behoud van o.a. de typische gevel en toren - een nieuw hoog exclusieve residentie gebouwd die dé landmark van Duinbergen wordt. Haar nieuwe bewoners zullen kunnen genieten van een hoogwaardige afwerking dankzij de royale voorzien budgetten voor de afwerking, inclusief maatwerk binnenschrijnwerk, een energiebewust verblijf en een hedendaags technische performante uitrusting  om u zorgeloos te laten genieten van de unieke Knokse kust en de gezellige ambiance van Duinbergen. Ondergronds (tot -2) is er de mogelijkheid om een garagebox afzonderlijk aan te kopen.

Alle info, planinzage, lastenboeken en detailinformatie verkrijgbaar via ons nabijgelegen kantoor. Wij kijken alvast vanuit ons kantoor te Duinbergen dagelijks mee naar deze uitzonderlijke evolutie... kijk gerust mee, we helpen u graag vrijblijvend verder.

Recent duplex-appartement op enkele passen van de Dumortierlaan

Ref. TK657
Recent, instapklaar duplexappartement in een zijstraat van de Dumortierlaan

Indeling:
V1: Aangename leefruimte met open, volledig uitgeruste keuken en met toegang tot het zonnige Westgerichte terras, slaapkamer met een douchekamer, gastentoilet.
V0: Slaapkamer met aansluitende douchekamer, berging en toilet. 
2 privatieve kelders aanwezig in het gebouw.

Info en bezoeken via 050 760 760

Graag meer informatie

© Immo Knokke Homes - Algemene voorwaarden en privacybeleid - site by projectweb.be
Top

OOPS!

Zend dit vastgoed:

naar uzelf, een vriend(in), familie, ...