Mijn selectie 11

Vastgoed opgeslagen in uw favorieten
WIS ALLES

Bijzonder duplex appartement met zijdelings zeezicht, terras én tuin(terras).

Ref. Plancius 01/11
Bijzondere nieuwbouw duplex op de gelijkvloerse + eerste verdieping  van de mooie residentie "Plancius" in de Lentelaan, Duinbergen.
Indeling: verdieping 00: voortuin uitgevend op de Lentelaan. Hall met private spiltrap naar verdieping. Praktische berging met o.a. aansluiting WM/DK & CV. 2 Gelijkvloerse slaapkamers uitgevend resp. één op de voortuin en één uitgevend op het groot terras/tuin achteraan. 2 Badkamers met lavabo, douche of ligbad. Verdieping 01: inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Vooraan de leefruimte met parkethouten vloer, een gezellige 'uitbouw' zithoekje met zicht op zee en de toegang tot het zongericht terras. Moderne open en ingerichte keuken met eiland. Afzonderlijke berging (CV/WM/DK), vestiaire en een extra gastentoilet. Achteraan (morgenzon) een volwaardige slaapkamers (parket) en de badkamer met ligbad, toilet en een dubbele wastafel.
Ondergronds een ruime private kelder en een gemeenschappelijke fietsberging. Schilderklare afwerking. Fiscaal gecombineerd aankoopregime registratie/btw. Vrijblijvende info en bezoek via Knokke Homes Duinbergen - 050/760.760 of info@knokkehomes.be.

Exclusive high-end Penthouse Duplex met frontaal zeezicht.

Ref. RDB 149/81 Mezza-duplex
Residentie Duinbergen (2022-2025) - hoek Meerlaan / Zeedijk.
Hoogst exclusive 308 m2 grote Penthouse-hoek-duplex op de achtste + negende verdieping met frontaal en zijdelings zeezicht.
Indeling cfr. plannen:
* verdieping 08: inkomhal met vestibule en afzonderlijk gastentoilet. Royale leefruimte met uitzonderlijke hoge hoek-raampartijen rechtstreeks uitgevend op de zee en terras. Grote open leefkeuken met eetplaats uitgevend op 2de terras. Praktische berging. Private binnentrap. Ingemaakte kasten alom.
* verdieping 09: nachthal. 3 Volwaardige slaapkamers met elk een eigen badkamer. Afzonderlijk nachttoilet. Wasberging. Grote open zitruimte/bureel/slaapkamer met zicht op zee doorheen de 2 verdieping hoge raampartijen. Bureelhoek. 
* Ondergronds: gemeenschappelijke fietsenberging en mogelijkheid tot aankoop van ondergrondse staanplaats(en).
Alle info (plannen/lastenboeken) via Knokke Homes - 050 760 760 - info@knokkehomes.be.

Ref.

Prachtig appartement met frontaal zeezicht in Duinbergen

Ref. TK470
Gelegen op enkele stappen van het Stübbenpark en de zeilclub Anemos, beschikt dit mooie pas gerenoveerde en gemeubelde appartement over een zeer aangename woonkamer met een panoramisch zicht op het strand van Duinbergen, een volledig uitgeruste open keuken, inkomhal met vestiaire en toilet. Aan de achterzijde bevinden zich twee slaapkamers met elk een doucheruimte en een mooi zonnig terras met een bergkast.
Op niveau -1 hebben we een grote fietsenberging die toegankelijk is met een specifieke lift en privé-kelders.  De residentie is onlangs volledig gerenoveerd (voor- en achtergevel, kelder, enz..) Mogelijkheid om een garage in de buurt te kopen. Informatie en bezoeken op 050 / 760 760.

Ruim appartement met een open zicht vlakbij de zeedijk en de winkelstraten van Heist a/zee

Ref. TK773
Ontdek dit prachtige appartement, ideaal gelegen op de hoek van de bruisende Graaf d'Ursellaan en de Albatrosstraat, slechts een steenworp verwijderd van de zeedijk en het mooie strand van Heist. Dit appartement is met oog voor detail volledig gerenoveerd en beschikt over een Zuidgerichte leefruimte met overvloedige natuurlijke lichtinval door nieuwe raampartijen van waaruit men geniet van een adembenemend open zicht over de nieuw aangelegde winkelstraat. De eetplaats is voorzien van een geïntegreerde zitbank voor comfortabel dineren, aanpalend aan de volledig ingerichte open keuken met veel kastruimte. Achteraan zijn er drie ruime slaapkamers, allen met direct daglicht, waarvan de master bedroom met luxe en-suite badkamer (ligbad, dubbele wastafel & 2e toilet) en waarvan de gastenkamer met eigen douchekamer. Op de nachthal is een gastentoilet en doorheen het appartement werd een eikenhouten meerlagenparket voorzien. EPC B - Kelder en fietsberging inbegrepen.
Maak een vrijblijvende afspraak om dit pareltje zelf te ontdekken en beleef het ultieme comfort van wonen aan de kust! Neem vandaag nog contact op via 050/760760. We kijken ernaar uit om u rond te leiden!

Instapklaar appartement met frontaal zeezicht gelegen nabij het Driehoeksplein

Ref. TK606
Instapklaar appartement op de Zeedijk met een mooi frontaal zeezicht. Gelegen nabij het Driehoeksplein - tussen het Lichttorenplein en het Albertplein. 1ste verdieping. Kleinere residentie (1 appartement per verdieping). Actuele indeling: inkom en afzonderlijk gastentoilet. Ruime en brede leefruimte met maatwerk kasten. Parket. Vanuit de leefruimte geniet men van een mooi frontaal en quasi kamerbreed zeezicht. Gezellig salon met vaste zitbank. Volledig geïnstalleerde open maatwerk keuken met natuurstenen werkblad en voorzien van alle inbouwtoestellen van Miele (o.a. stoomoven, vaatwas, etc..) met aanpalende eethoek. Glazen deur als scheiding met de nachthall. Volwaardige slaapkamer voor dubbel bed en grote ingemaakte kast. Tweede slaapkamer (stapelbed) met wastafel. Beide slaapkamers uitgevend op area. Afzonderlijke badkamer met lavabo en ligbad / douche en inbouwkasten. Elektrische rolluiken alom en een optimale benutting van de oppervlaktes. Privatieve kelder in de residentie. Lift in het gebouw. Binnenin ruimer dan verwacht van buitenaf gezien ! Info en vrijblijvend bezoek via 050 760 760 of info@knokkehomes.be

Prachtig gerenoveerd hoekappartement met 3 slaapkamers op een steenworp van het strand

Ref. TK772
Prachtig afgewerkt hoekappartement met drie slaapkamers en twee badkamers, gelegen aan de Dumortierlaan in Knokke. Geniet van de levendige sfeer van de Dumortierlaan en de Kustlaan, terwijl het strand op een steenworp afstand ligt. Dit appartement is overal voorzien van hoogwaardig maatwerk.

Indeling: bij binnenkomst een handige ingemaakte vestiairekast met binnenverlichting, een zonnige woonkamer met parketvloeren en een op maat gemaakte zitbank, een open en volledig uitgeruste keuken, toegang tot een zonneterras (westzijde) waar ruimte is voor een tafeltje voor twee personen, drie ruime slaapkamers met dubbel bed en  ingebouwde eikfineerkasten, een praktische berging/wasplaats en twee modern ingerichte badkamers. Private (ca. 5m2 grote) kelder op de -1. Gemeenschappelijke fietsenberging.

Info en bezoeken via 050 760 760 

Instapklaar 2-kamerappartement met zijdelings zeezicht in het Zoute

Ref. TK757
Verken dit gunstig gelegen appartement in Het Zoute, tussen de Zeedijk en de Kustlaan. Bij binnenkomst verwelkomt de hal u met een gastentoilet en een vestiaire. De ruime woon- en eetkamer bieden een zijdelings uitzicht op de zee. De halfopen keuken is voorzien van alle benodigde voorzieningen. Dit direct bewoonbare appartement beschikt over een ruime slaapkamer met zijdelings zeezicht met eigen badkamer en ingebouwde kasten, evenals een tweede ruime slaapkamer met zijdelings zeezicht en douchekamer. Een privékelder op de benedenverdieping van de residentie biedt extra opslagruimte. Met de nabijheid van de zee en tal van winkels, is dit het ideale vakantieappartement. Bovendien bestaat er de mogelijkheid om een parkeerplaats aan te kopen in de residentie. Neem voor meer informatie en een bezichtiging vrijblijvend contact met ons op via het nummer 050/760.760.

Studio op topligging met uniek zicht aan de zeilclub in Duinbergen

Ref. TH275
Prachtig gelegen studio op de Zeedijk rechtover de zeilclub in Duinbergen. Deze studio werd recent vernieuwd en omvat een inkom met vestiairekast, een recente douchekamer met douche, wastafel en toilet, een volledig ingerichte keuken en de woonkamer met voorliggend terras vanwaar men van het adembenemend verzicht over het Albertstrand kan genieten. Deze studio wordt gemeubeld verhuurd als tweede verblijf. Kelder en fietsberging voor 1 fiets inbegrepen. Vrijblijvend bezoek mogelijk na afspraak op het nr 050/760.760

Recent duplex-appartement op enkele passen van de Dumortierlaan

Ref. TK657
Recent, instapklaar duplexappartement in een zijstraat van de Dumortierlaan

Indeling:
V1: Aangename leefruimte met open, volledig uitgeruste keuken en met toegang tot het zonnige Westgerichte terras, slaapkamer met een douchekamer, gastentoilet.
V0: Slaapkamer met aansluitende douchekamer, berging en toilet. 
2 privatieve kelders aanwezig in het gebouw.

Info en bezoeken via 050 760 760

Ref.

Graag meer informatie

© Immo Knokke Homes - Algemene voorwaarden en privacybeleid - site by projectweb.be
Top

OOPS!

Zend dit vastgoed:

naar uzelf, een vriend(in), familie, ...